Att visa lite snapshots från helgen.

leksak3v6a6772

 

Vi var ju bara ett dygn i Småland, så vi hann inte med så mycket mer än skogen och Huseby och sådär som ni vet, men jag tänkte att vi kunde kika på de bilder jag ännu inte visat?

Som Tant som spanar efter vilt genom fönstret och Spöket som är på väg mellan fåtöljen och soffan för att spana genom ett annat. När jag ser den här bilden blir jag återigen så n ö j d att jag la alla de där timmarna i somras på att måla fönster – det blev så himla fint och fräscht och ljust.

 



 

Noah hade fått en världsfin brandbil av Clementoni och var mycket nöjd över detta. Han älskar allt som blinkar och låter, och den här ropade dessutom direktiv på olika språk efter val så helt plötsligt ropade en finsk brandman i vardagsrummet. Med lite tur blir han kanske tvåspråkig.

Så den underhöll båda pojkarna en bra stund (vad är det med små barn och utryckningsfordon? Det måste ju ha med sirenerna att göra?).

 

3v6a6784

 

Och så fick jag tända ljus!

Det bästa med den här årstiden, helt klart. Där står en samling favoritljusstakar; de i trä är något år gamla från Udda Tina och det underbara Mahatma-huvudet hittar man HÄR.

 

 3v6a7323

 

Och idag fyller mannen år – hipp hipp hurra!

Så här har vi haft traditionsenlig tårtbuffé och paketöppning på morgonen. Han fick en jacka och sen några små, extremt praktiska saker som jag mest gett med glimten i ögat för att hylla hans gubbighet; som ett magnetiskt armband för att hålla fast skruvar när man tagit sönder något, broddar för att inte bryta lårbenshalsen när det blir halt och isbitar av sten.

Och annars då?

Annars ska den här dagen innehålla inköp, planering och en lunch på stan, och förhoppningsvis hinner jag fota Noah till en sak innan det blir mörkt. Och så måste jag åka till en plantskola och fylla upp med lite privata saker till hemmet men främst köpa lite rekvisita till företaget nu när julen knackar på dörren och fotograferingarna kräver lite annat.

Lite så spenderas den här dagen.

 

5 kommentarer till “Att visa lite snapshots från helgen.

  1. Men Guuud, ett magnetiskt armband att hålla fast skruvar låter ju som en av världens bästa uppfinningar! Ett sånt behöver min man absolut! Var köper man det? Kanske jag själv behöver ett till knappnålar… Och jag behöver definitivt ett eller flera av de där fårskinnsfällarna du tipsade om igår…

    Jul, jul, strålande jul, tack för att du gör det lättare att fylla på önskelistorna och handlelistorna. 😉

  2. Grattis till mannen och lite varning för de där isbitarna av sten så han inte slår ut framtänderna när han dricker de sista ur glaset. Han får lägga för läppen ☺️

  3. Hej där!
    He he, det där var ju vansinnig finurligt 🙂 Tror jag allt att min man ska få på söndag 😉 Även fast jag redan klickat hem en parfym.. Föll liksom för reklamen och var o doftade igår… Boss The Scent, hi hi – för ja den doftade förföriskt 😉
    Stort GRATTIS till mannen din o ha en fin tisdag!

  4. Tack för tipset med armbandet, helt suveränt när man har en man som ser illa, men som försöker snickra lite då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg