Att testa Refunder.

refunder

ri

refunder-logo

 

Har du testat Refunder?

En tjänst där du som konsument får pengar tillbaka när du handlar på nätet (och även här är det alltså r i k t i g a pengar, inte bara poäng eller så). Pengarna sätts in på ditt konto som en slags stående rea kan man säga och personligen tycker jag att det är världens bästa idé – sakerna skulle man ju köpt i vilket fall, och kan jag då få lite tillbaka på barnens vinterkläder eller julklapparna eller resan så är det bara tacksamt. Som när värdecheckarna från H&M kommer ni vet, fast i riktiga pengar.

Refunder har mängder av butiker anslutna (mina favoriter hittar du HÄR) och har alltid nya kampanjer. Den här veckan är det till exempel 20% rabatt när man handlar för mer än 600 kr hos River Island.

Hur du blir medlem och mer om hur tjänsten funkar hittar du HÄR, just nu får du dessutom 50 kr extra att handla för som ny medlem i samarbete med Refunder. Om du redan är medlem kan du få 50 kr genom att värva en vän, mer om det kan du läsa HÄR.

Mer tillbaka – ja tack!

2 kommentarer till “Att testa Refunder.

  1. Jag vet att du har provat nån annan, liknande tjänst (minns inte vad den heter). Om du jämför Refunder med den tjänsten; vad är det för skillnader? Bra/dåligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg