Att ha fredagspeppen igen!

annons

3v6a8638

 

Eftersom ni tyckte så mycket om förra veckans Fredagspeppen så kör vi väl ett idag igen? Man kan ju aldrig peppa nog för fredag. Även om jag är så trött för tillfället, sådär så att det verkligen både syns och känns. Tror det är vädret i kombination med att Haggis haft cirkus inatt och att det varit lite för mycket jobb. Men strunt i det! Nu fredagspeppar vi!

Så nummer ett:

JAG HAR SÄLLSKAP I SÄNGEN

Som ni kan se ovan. Det är en enorm fredagspepp att känna att a) jag kan sköta en stor del av dagens arbete just därifrån och b) även om jag har ett stort behov av att vara själv behöver jag aldrig någonsin vara ensam. Inte med de där i huset.

 

3v6a8466

 

JAG VAR PÅ EN LUNCHUTFLYKT IDAG!

Tillsammans med Banditen (som mår bra, fortfarande paus från sociala medier dock) och kikade på jul-outleten på Grevinnans. Ni känner säkert igen statyerna från tidigare inlägg. Vi hade peppat upp oss ordentligt inför att det här skulle öppna och liksom föreställt oss flera lador fulla av julgranskulor till 30-40% och sådär, där vi kunde gå med varsin jättekorg och bara frossa i amerikanskt over the top-pynt till vrakpriser. Blev det så? Nja. Inte direkt. En julgranskula köpte jag, och det var typ två små rum och inga lador. Men jag fick ju hänga med en av världens bästa ett litet tag iallafall, inte fy skam. Vi siktar på Tivolis julmarknad istället.

 

fredagspeppen3

 

JAG FICK EN FIN TRÖJA AV MIA!

Som har VistaMia. En mjuk och varm och som funkar lika bra till kjol som till jeans (finns här och rabattkod hittar ni på mitt Instagram om man vill ha en sån). Jag har för övrigt bestämt mig för att bära mer kjol nu i höst/vinter, jag bär alldeles för lite kjol. Den fina på bilden kommer på H&M och finns faktisk på rea nu men i en annan färg (här). Så h i m l a fin modell; vippig och med fickor!

Dessutom har väskan jag peppat för sen jag såg den på inköp i somras kommit! D ö r så fin den är. Det är det bästa med att få vara med på inköpen; då vet man vad man ska spara till som kommer ett halvår fram eller så. Från Malene Birger och finns hos Jenny såklart (här).

 

fredagspepp

 

MITT SOVRUM ÄR EN LITEN OAS.

Åh, sovrummet är som en slags grotta för mig nu. Inte mörkt och fuktigt och sådär alltså utan mer som en oas att krypa in i. Det doftar mjukt av doftljuset från doftljus-testen (s å bra sovrumsdoft) och igår kom mannen hem med blommor (och en ansiktsmask!) till mig som tack för att jag roddat allt här hemma i veckan när han haft mycket jobb. Det var en himla fin gest, och färska blommor kan man som sagt aldrig få nog av.

 

fredagspepp2

 

JAG TILLÅTER MIG SJÄLV ATT FÖRLORA MIG I SAKER.

Det är en fin sak att göra mot sig själv tycker jag; att tillåta sig att förlora sig i saker ibland. Som röda skor eller ansiktsmasker eller skumtomtar eller vad som helst. Eller som att försöka hitta den perfekta nyansen av guld i nagellack och därmed efter nån månad ha en liten arsenal av guldiga nagellack stående i badrummet. Hur kan man inte bli pepp när man möts av guld på hyllan på morgonen? Omöjligt.

Och det var veckans fredagspepp det!

Hoppas ni får en alldeles fantastisk kväll.

 

15 kommentarer till “Att ha fredagspeppen igen!

  1. Har precis tittat på heeela din 30min vlogg, det var fredagspepp för mig som ligger sådär halfebrig och förkyld på soffan men en lika förkyld dotter sovande på benen. Men varför jag måste kommentera var för att jag de senaste dagarna tänkt på och undrat hur det är med Banditen så väldigt härligt att höra att hon mår bra <3

    All kärlek

  2. Men åh så skönt att höra. Jag vaknade helt ärligt en natt för några veckor sedan och kunde inte somna om för att jag tänkte på henne. Om hur hon mådde och så.

    1. Det beror på om man vill ha det mot guld eller bronze? Inte hittat det u l t i m a t a ännu men mest guld är Revlon 200 jackpot fin och i bronze är OPI DS Classic schysst. Tar alltid matt topplack på mina 🙂

  3. Åh, som jag saknat Banditen fastän jag förstår att hon behöver sin tid. Hälsa henne att hon är saknad och hennes gamla inlägg ger fredagspepp vilken dag i veckan som helst!

  4. Oj, så härligt att höra att Banditen mår bra. Bästa söndagspeppen denna gråa november. Hälsa henne så himla gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg