Att ha ett dunderpaket för ansiktet!

mb

3v6a8787

 

Jag har ju skrivit om MayBeauty:s ansiktsmasker cirka hundra gånger så ni har nog ganska bra koll på de olika vid det här laget – men nu har jag ett dunderpaket för ansiktet åt er må ni tro; med inte mindre än a l l a tre maskerna i ett och samma paket!

Alltså The Incredible FaceMask, PoreMask samt FaceGel i ett och samma erbjudande.

Ska vi ta en snabb genomgång?

 

mb2-1

 

Gammal bild med The Incredible FaceMask – den där svarta, tjärliknande masken som man lägger på och låter torka innan man drar av den som ett stort, por-utsugande plåster. En perfekt mask för när man är oljig och oren och snabbt vill få en uppfräschning.

 

3v6a8795

 

FaceGel är en klar, geléaktig mask som så vansinnigt effektivt får bort döda hudceller! Det är helt otroligt vad den på bara några sekunder gör att det liksom korvar sig av gammalt snusk. Den här lägger man på när huden är torr och masserar försiktigt så börjar de döda hudcellerna lossna direkt.

 

3v6a8801

 

Nu hade jag precis gjort en peeling så jag la den inte i ansiktet men här har jag tagit på armen så att ni ska se hur jäkla mycket den hjälper till att få bort. Den här använder jag när jag tycker att huden behöver få tillbaka lite lyster – dessutom känns det som om huden suger åt sig mycket bättre av serum etcetera efter en såshär kur.

 

3v6a8828

 

Och så sist The PoreMask som är en slags mjuk lera och som hjälper till att dra ihop stora porer och minska förekomsten av talg/orenheter – den suger liksom ut det man inte vill ha. Den här är super för att lägga när huden är oren/i obalans (i mitt fall hormonellt betingat runt ägglossning) och om man som mig har lite blandhy behöver man inte lägga i hela ansiktet utan bara på de områden som behöver mer hjälp.

mb

Så nu får ni alltså samtliga tre masker till 30% rabatt i samarbete med MayBeauty. Jag använder maskerna efter behov och de ger verkligen en känsla av att ha effekt på en gång. Koden ni ska ange är emmarenhy och kampanjsidan med mer information hittar ni HÄR.

Ett julpaket extra allt, alltså.

Rekommenderade inlägg