Att ha gjort tivoli och fått riktig julkänsla.

annons

3v6a3371

 

Och så åkte vi ju till Tivoli häromdagen!

Ä N T L I G E N.

Jag har längtat efter Tivoli i 100 år, vi missade ju när det var Halloween-öppet, så nu var det äntligen dags igen – och dessutom är det ju lite extra härligt att åka dit nu när det är julmarknad och allt. Leo var prick lika pepp som jag (och nej, det är inte hans egen halsduk ha ha, men jag kom på att vi glömt hans hemma så han fick ha min).

 

3v6a3378

 

Noah är ju alltid pepp, inga nyheter där inte.

Jag kommer få dela upp det här inlägget i två delar märker jag för himmel vad många bilder det blev? Men iallafall, vi skulle ju ta tåget och det var nog premiärtur för Noah på tåg (i den åldern han vet vad han heter och det är någon hemma) så bara det skulle ju bli spännande.

 

3v6a3381

 

Det var en f e s t!

Vem behöver Tivoli när det finns tåg undrar Noah och pratade glatt med alla på sätet bakom.

I Ystad hoppade Banditen på med lussebullar och dricka och sen var det tågpicknick resten av vägen.

 

3v6a3389

 

Framme!

Åh, det är ju så vackert att man får lite ont i magen! Överallt sprayat med snö, miljontals lyktor och små vackra bodar i trä där de nu under julen säljer fårskinnstofflor, julkulor och glossiga äpplen.

 

3v6a3401

 

Och där är jag!

Alltså, jan vi prata lite om kappan? Nog den vackraste kappa jag någonsin ägt – underbart skräddad, dubbelknäppt och inuti har den ljusblått foder. Den är från Morris och den fick jag av tjejerna på Country-Dreams som tack för årets fotograferingar. Alldeles för mycket såklart, jag blev helt tokig när jag slet upp paketet. Så så så fin!

(Jag har egentligen en jullucka i samarbete med dom imorgon, men jag sätter igång den redan nu om ni tittat på något speciellt – koden ADVENT ger 20% på precis allt till och med imorgon söndag, och allt finns här).

Till den fabulösa kappan hade jag en mössa från Canada Snow jag köpt på Footwear här i Ystad, en tröja från H&M som inte syns men är riktigt fin (här), ett bar handskar från Barbour från förra året (här) och mina favoritjeans när det kommer till hög modell (här). Väskan är Malene och skorna är från Studio Stilista. Och om ni tycker jag är brun är det alltså spraytanen som gör det. Så himla bra grej!

 

3v6a3411

tivoli

3v6a3414

 

Som ett litet sagolandskap!

Ni förstår ju att man kan gå här i en evighet och dricka varm choklad och känna sig som i en H C Andersen-saga.

 

3v6a3437

 

Vissa hade blivit trötta av att åka tåg och sussade sött i sin åkpåse.

 

3v6a3416

 

Andra var inte alls trötta och begav sig direkt till karusellerna!

Leo vill ju åka det mesta, Banditen har sina begränsningar och jag själv vägrar åka sånt som snurrar för häftigt eller kastar runt mig upp och ner. Nån form av självbevarelse har man ju.

(Ja, det gick bra att fotografera Nicole i onsdags så hon finns med på bild. Men om vi inte gör så stor grej av det så blir det mycket lättare för henne att börja skriva igen, ok? Uppförsbacken är ju så himla brant när det blir en grej av det som det liksom blivit, för egentligen är det ju ingen grej utan bara en tjej som velat pausa sociala medier ett tag av sina egna anledningar. Så jag tänker om vi inte hoar för mycket så blir det nog enklare. Ja, ni fattar).

 

3v6a3444

 

Men de åkte pariserhjulet!

För helvete.

Jag får svindel bara jag tittar på den här bilden. Och där sticker Leos lilla huvud ut och vinkar glatt. Huuuuuuuuh.

 

3v6a3426

 

Det tittades på mössor…

 

tivoli2

3v6a3424

 

Och strosades!

 

3v6a3463

 

Och Buse spöade Nicole i mullvadsspelet (tror han). Frid och fröjd med andra ord.

För det fick han välja en liten krimskramsgrej från ståndet och tog en casinomarker. Han tänker stort, killen.

 

3v6a3443

 

Förslag på karusell jag a l d r i g kommer sätta fötterna i, för övrigt.

Och det får bli allt för idag, va? Del två tar vi imorgon!

Buse sov hos farmor & farfar inatt så idag är vi lite i chock fortfarande över att bara ha ett barn att passa så vi går runt här aningen rådvilla och funderar på vad man gör med bara ett barn egentligen. Tror det slutar med en liten tur inne i Ystad, Noah gillar utflykter och framförallt gillar han fika så det är en ganska tacksam kombination.

Fin lördag, allihop!

Och i samarbete med Country-Dreams är alltså helgens jullucka 20% på hela sortimentet till och med imorgon med koden ADVENT. Alla nyheter, till exempel, hittar man HÄR.

 

21 kommentarer till “Att ha gjort tivoli och fått riktig julkänsla.

  1. Du tar så fantastiskt fina bilder!! Blir inspirerad att plocka fram kameran igen!
    Önskar er en fin jul!
    Kram Alexandra

  2. Jag förstår att du älskar den kappan å spraytanen med! 🙂
    Har så himla lite tid till allt jag vill göra men under kommande år SKA vi till tivoli!
    Trevlig helg!

  3. Underbara bilder. Får man fråga om det är en kjol eller klänning banditen har under jackan och var den kommer ifrån? Älskar färgerna.

  4. Alltså, allt du tar på dig blir så himla perfekt! Hur gör du kvinna?! Galet snyggt och du är vacker som en dag. Blir så inspirerad av dig! 🙂

  5. Jag har åkt den!! För ca 5 år sedan, med nackspärr. Det var sommar och det kom ett kvällsregn… med ÅSKA under tiden! Jag tänker ALDRIG åka den igen…

  6. Försöker att inte hoa men bara åh <3 Och Emma, så jäkla sjukt snygg och fräsch du är, i kappan och mössan och med spraytanen, så otroligt fin. Och bilderna är alldeles underbara, pojkarna, tivoli och så du och Nicole, fantastiskt <3

  7. Hej! Jag skulle bli så tacksam om du ville svara på lite funderingar jag om den där fantastiska kappan. Jag beställde den i två storlekar och jag är så osäker på hur den ska sitta? Vilken storlek har du? stl 34 är bra men då blir det liiite för tajt med en större tröja under. Stl 36 är bra med en större tröja under men liiite för rymlig med bara en enkel topp under. Snälla snälla hjälp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg