Att fortsätta med Tivoli-äventyret!

3v6a3555

 

Hej söndag!

Ett ovanligt sent söndagshej för att vara mig, jag vet, men jag hade liksom en liten tjejträff/frukost på EspressoHouse i morse så jag hann helt enkelt inte titta in före. Men nu är jag här! Vad säger ni om att vi kikar vidare på vad vi gjorde på Tivoli?

Vi behövde ju äta, såklart, så det gjorde vi.

 

3v6a3550

 

Någon hade vaknat och eftersom ett av de få orden han kan med eftertryck är ÄTA! så var han inte sen att haka på. Denna unge, alltså. Om trettio år ser jag honom som Edward Blom, i de bästa sätt tänkbara.

 

3v6a3557

 

Jag och Buse åt sushi, Noah panerad fisk och Banditen hamburgare.

 

3v6a3489

 

Sen var det karuselldags igen!

Jag och Leo skulle åka typ uppskjutet för barn, det kan man ju inte säga nej till.

 

 3v6a3494

 

Den var rolig, alldeles lagom för mamma.

 

3v6a3560

tivoli4

 

Den framtida Edward Blom röjde och hade high life bland ljus och karuseller och en miljon saker att titta på. Dessutom är han ju som bekant världens gölligaste bebis och det skadar ju inte det heller. Det finns en del karuseller som funkar alldeles utmärkt även för en Noah så några såna fick vi såklart riva av när vi var där.

 

3v6a3568

 

Vi åkte Kofferten tror jag den heter, den som ni vet att jag tycker är världens vackraste. Man sitter liksom i en stor koffert så åker man igenom alla HC Andersens sagor och det är väldigt mjukt och fint. Noah var fullkomligt t r o l l b u n d e n och började protestgråta när vi hade hoppat av och var på väg ut och han förstod att den var slut, så då tog vi med oss Leo och åkte en omgång till.

Alla nöjda.

 

3v6a3585

3v6a3588

 

Så åkte vi Pandan som är en ÄNNU mildare version av barn-uppskjutet och jag var hysteriskt nervös över att Noah skulle åka av eftersom han är så liten men det gjorde han såklart inte. Han skrattade istället och hade allmän fest.

 

3v6a3594

 

Så åt vi lite donughts för det ska man göra.

 

3v6a3633

3v6a3439

tivoli5

 

Och gick till ballongmannen och köpte en gigantisk rosa häst till Noah eftersom han är tokig i ballonger och eftersom vi trots allt var på Tivoli. Ballongmannen var helt fantastisk för övrigt, väldigt engagerad i sitt jobb. Man ville bjuda honom på donughts.

 

3v6a3609

3v6a3603

3v6a3623

 

Noah och Banditen åkte också karuseller! Kanske inte lika fräsiga som de riktiga hästarna på julskyltningen men nära nog.

 

3v6a3521

3v6a3523

 

Leo fick upp mig i den här skapelsen som var en jättestor bläckfisk. Den snurrar JÄTTEFORT för er som vill veta. Mycket snabbare än man kan tro när man ser den stå still och går med på att åka, om vi säger så. Ganska länge också.

 

3v6a3670

3v6a3672

3v6a3675

3v6a3687

 

Sen kom skymningen och vi sa hejdå till Tivoli och åkte hem igen, med två trötta och glada barn och med världens bästa julkänsla i magen. En så h i m l a fin dag, som alltid, och ett alldeles utmärkt startskott på julens slutspurt.

Fint så.

Kappan är alltså en present från Country-Dreams och finns här, mössan från Footwear, handskar förra året men finns här och tröja från H&M. Och i samarbete med Country-Dreams ger koden ADVENT 20% på hela sortimentet dagen ut om ni missat det.

 

18 kommentarer till “Att fortsätta med Tivoli-äventyret!

  1. ohoj..nu blev det visst lite fel..på bilderna vid uppskjutet…blurrade ansiktsbilder på en men inte på andra….

  2. UNDERBART!!!
    Tack för delaktigheten Du delar och ger från Er resa och Tivolivistelse. Så härligt att få se, med Dina underbara bilder.
    Och Noah…❤️🤗❤️, ja Du vet Emma hur mycket jag tycker om honom. Buse vad han har vuxit och blivit så cool och ännu mer fab 🤗. Noah gulligaste och snygga vinteroutfit!!!
    Varma Kramar till Er alla från Ninni.

    1. Åh Emma, när jag tryckt på Post comment…känner jag ånger…känns som jag gör skillnad mellan Dina Fina Livsbejakande Underbara Barn…inte min mening, Emma. FÖRLÅT!
      Kram från Ninni.

      1. Ha ha ha ingen fara alls, jag vet ju precis vad du menar. Båda har sina underbara sidor, du är alltid noga med båda :*

  3. Alltid denna fantastiska känsla i dina inlägg.

    Var kan jag köpa den fina paljettröjan till min lille grabb?

  4. Vackert! Och jag tror minsann jag köpt samma klänning som Banditen, till julafton. Men jag måste få fråga om det var så lite folk som det ser ut på bilderna? Ingen trängsel, inga köer – inga köer?! – på Tivoli? Det ser ju helt underbart ut och det som håller mig från olika nöjesfält är just tanken på att vänta 45 min i kö till en barnkarusell. No way.

    1. Det gäller att åka när inte lika många andra kan 🙂 Som en dag mitt i veckan och komma precis när de öppnar. En helg är såklart mer busy.

  5. Såååå otroligt mysigt ni ser ut at ha. Och wow vad snygg klänning Banditen har! Måste nog ta mig en tur till Lindex och nypa lit i en 🙈😉.

  6. Så härliga bilder. Och så kul att se banditen, saknar hennes blogg. Kommer hon börja skriva igen?

    God Jul!!

    Hanna H

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg