Att få känna sig som en grevinna en timme.

 

Och så hade det blivit dags att fotografera en outfit i samarbete med Country-Dreams,

och den här gången fick jag verkligen känna mig som en grevinna extra allt! Jag valde den här underbara, lite damiga, outfiten eftersom jag alltid varit en sucker för kavajer som ni vet och eftersom det är r o l i g t att ta det hela vägen ibland. Nu fick jag känna mig alldeles slottsfin i tröja av merinoull med knyt i halsen, ljuvlig blazer med guldbroderad bröstficka, mockaleggings och handskar.

Hej hej Grevinnan!

(Jag saknade lite ett kungligt stall med välsopade gångar och ridspö, men en kan ju inte få allt).

 

 

Det jag gillar med den här typen av outfit är att den lätt går att plocka isär och använda till andra plagg!

Blazern till vad som helst, tröjan till ett par jeans, mockabyxorna till en oversized stickad tröja – och så vidare. Just brallorna var så himla sköna att jag funderar på om jag inte borde ha ett par såna nån gång, som komplement till skinnleggings.

 

 

Och det var min fotografering det! Var du hittar plaggen ser du lite längre ner.

Idag ska jag ÄNTLIGEN GÅ OCH FÅ NY SYRA I FEJSET!!! och ni får ursäkta gastandet, men man måste nog göra behandlingen själv för att förstå vilken enorm skillnad det blir. Jag får sällskap den här gången, Banditen bokade in sig tiden efter mig (alla blir så pepp på syra i ansiktet) så jag ska försöka filma lite så ni får se hur det går till. Lättare att filma Nicole än sig själv, kanske. Hå hååå som jag har längtat!

Men nu ska jag sätta fart med den här torsdagen.

Och kläderna? De hittar man som följer (rosa text klickbar):

Blazer – Morris
Tröja i merinoull med knyt – Morris REA
Handskar – Morris
Mockaleggings – Storm&Marie REA
Skor – RM Williams

Vill man kika på hela REAn hittar man den HÄR.

 

5 kommentarer till “Att få känna sig som en grevinna en timme.

  1. Jag ser framför mig en elegant rätt välbärgad kvinna i ett rustikt gammalt gods, som gått i arv i generationer, någonstans ute på den engelska landsbygden med huset fullt av tjänare, en butler, trädgårdsmästare och naturligtvis en stilig äkta make och några ohängda barn som inte än är torra bakom öronen och naturligtvis ett magnifikt stall med ståtliga fullblodshästar och vackra stallpojkar ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg