Att ha syrat igen!

 

Och så var jag då ÄNTLIGEN och syrade fejset igår!

Och som utlovat gjorde jag en liten film så ni kan se hur det går till och sådär. Nu bokade ju Banditen in sig också så det var perfekt, då kunde jag filma henne när hon fick behandlingen vilket underlättade det hela en hel del. Det är ju inte klokt vilken skillnad det gör! Jag tror jag har fått hundra sms från Banditen igår där hon är helt chockad över resultatet och går och speglar sig prick hela tiden.

Jag ska inte säga nåt, jag är precis likadan.

 

 

Det ger liksom glow och plumpar ut fina linjer och gör huden REN på nåt vis. Så himla svårt att förklara, man måste nog upptäcka det själv. Och ingen aggressiv syra alltså så du behöver inte vara orolig för frätskador och allt annat läskigt.

 

 

Så det måste jag säga;

vill ni bara unna er EN behandling och som faktiskt ger ett omedelbart resultat så sikta på en sånhär, och gör det nu på vintern (sen kommer ju solen och den ska man undvika under tiden du håller på med syra – eller ja, annars också egentligen, men det vet ni ju). Jag är helt begeistrad och vill gå dit varje dag, och alla som sett mig efter behandlingen vill själv boka in för skillnaden är helt knasig – fast på ett bra sätt.

En hel del förklaras ju i videon, det är alltså den HÄR (<–länk) behandlingen vi gör och den är helt underbar.

Men nu ska jag ta mitt tighta fejs och åka för att veckohandla på Maxi minsann! Här är det ordning på torpet, förstår ni.

 

20 thoughts on “Att ha syrat igen!

 1. Jag skulle så gärna vilja testa men har bara inte tagit mig i kragen och begett mig mot en salong. Men en sak jag reagerade på, jag har typ alltid hört att man inte ska massera eller stryka ansiktet nedåt. Det var nästan det enda den här kvinnan gjorde. Uppåt ska det alltid vara, krämer, massage, när man sköljer, när man rengör. Uppåt. 😉
  Du ser strålande ut, vacker lyster och härlig hy.

  1. Det är alldeles korrekt att man masserar neråt och utåt eftersom man då arbetar i lymfriktningen.
   Med vänlig hälsning Susanne, hudterapeut och lärare på hud och SPA terapeut utbildning

 2. Kul att få följa med! Måste bara fråga, har du någon gång gjort någon botoxbehandling? Låter som att det blir ungefär samma resultat; slätare hy och mindre linjer. Skillnaden är ju att botox är innanför huden och den här syran är utanpå, och det sistnämnda låter ju helt klart mindre riskfritt. Allt under huden känns läskigt tycker jag. Nyfiken på dina tankar kring detta och även om du vet om det finns några biverkningar med syran.

  1. Jag tror inte man kan jämföra botox med syra – det är ju två helt olika behandlingar; botox påverkar ju musklerna medan syran påverkar huden. Att göra syra kanske hjälper till med fina linjer, men inte mot migrän eller för att hjälpa muskler lyfta något eller om något satt sig riktigt djupt liksom. Och botox påverkar ju inte heller lyster/glow i huden. Botox bör väl dessutom, i min mening, utföras av sjukvårdspersonal och kanske inte dermatologer men där väljer man ju själv vart man vill gå. En del låter sin frisör sätta botox och är fine med det. Jag tycker att alla får stoppa in eller på precis vad dom vill i sitt eget ansikte, jag har absolut ingen åsikt om vad folk bör eller inte bör göra 🙂 Om nån vill göra syra eller botox eller slipa huden eller testa en restylane vital så ser jag inga problem med det, det är upp till varje person och inget som jag går och funderar på varför folk väljer på nåt vis. För min egen del är mina linjer i pannan (än så länge) inte så kraftiga att de stör mig till den grad att jag vill sätta botox just där, eftersom botox trots allt påverkar mimiken så pass mycket och jag skulle få spel om jag inte kunde flaxa med mina ögonbryn – därför tycker jag det är super med en behandling som inte påverkar mimiken och som ändå ger en slätare effekt. För min egen del är jag ju trots allt 36 och vill inte vara HELT slät, utan har gärna linjer men vill såklart fortfarande känna mig fräsch och se peachy ut 🙂 Så länge jag sköter min hudvård och gör lite behandlingar så tror jag det hjälper otroligt mycket för en ”yngre” hud. Den här syran finns det inga risker med, eftersom den är så mild. Det finns kraftigare behandlingar på marknaden, och där är det nog som med allt annat – det beror på vem som utför det (kunnighet) och om man råkar vara överkänslig eller liknande.

 3. Hur kan man i n t e vilja göra detta efter att ha sett er två!? Alltså tror nästan jag njöt lika mycket som ni här under filten i soffan 😄
  Nu gäller det bara att ta reda på om detta mirakel finns på någon salong här i Gävle.
  Må så gott båda två
  Kram Malin

 4. Ser härligt ut! Kul att se Nicole också. Hälsa till henne!

  Vad filmar du med för kamera och vilket program använder du för att redigera filmen? Ante har en action Camera och jag funderar på om den är bättre att använda än min systemkamera som kan filma också.
  Kram

 5. Ta mina pengar genast!! 😉 Om man inte har möjligheten att ta sig till Ystad, så borde det vara en regim som utförs precis likadant på annan salong – så länge det är Dr Dennis Gross produkter? Ska definitivt testa!

 6. Du har möjligtvis inte något tips på en bra salong i Göteborg som utför denna behandling? Blev väldigt sugen när jag såg din film 😄

  1. Rebecca Myrberg på Kungsg. arbetar med syror. Hon är den bästa jag varit hos och hon är inte så dyr heller. Går att boka via boka direkt.

 7. oooh nu har jag bokat en tid för nu är det dags att få den här glåmiga huden att få tillbaka sin lyster igen 🙂
  En hel dag i Ystad med behandling – lovley <3

   1. Men! Näe! Det här såg jag först nu! Varför fick jag inget mail på att du hade svarat på min kommentar 🙁 Tur att jag är hooked – fika nästa gång it is <3

 8. Det ska absolut bokas en tid snarast, verkar ju helt ljuvligt! Behöver lite ompyssling dessutom😉 Förstår jag det rätt att när man har gjort behandlingen så har man en ihållande ”effekt” som bara blir bättre ju fler behandlingar man gör?
  Älskar dina tips o råd i stort o smått, myser varje gång jag läser din blogg eller ser dina inlägg på instagram😊💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *