Att äntligen haft dagen då snön kom!

 

Igår var det lördag och Dagen Då Snön Kom! Äntligen!

Jag vet att många av er haft hur mycket snö hur länge som helst, men vi här nere har inte sett en flinga så även ett lite stripigt snöfall en lördag är tacksamt. Och det blev verkligen bara EN dag verkar det som, men men.

Vi startade dagen med brunch! Amerikanska pannkakor, lönnsirap, ciabatta bakade med riven morot, bacon, äggröra och juice. Mums filibaba på den. Snöiga lördagar bör alltid innehålla brunch tycker jag, eller varm choklad. Eller både och för den delen.

 

 

Sen skulle vi ut och åka lite!

Leo var mycket glad över snön och höll tummarna för att det skulle bli så mycket att vi kunde åka pulka. Nu blev det ju inte det, men det var fint att ha den på besök iallafall.

 

 

Två mycket nöjda snöpojkar och vi åkte till Kabusa för att ha något att göra och kika på rean, men hittade inget särskilt och åkte hem igen.

 

 

Och där blev det lite mer snölek innan vi gick in och värmde oss med film i väntan på kvällens middag. Snart kommer det nog snö så man kan åka pulka också, typ i mars eller nån annan månad när man redan börjat köpa tulpaner och skriver om hur mycket man längtar efter vår. Ni vet hur det är.

Idag vet jag ännu inte vad vi kommer hitta på – kanske en tripp till badhuset? Eller så bakar jag och Buse sockerkringlor bara för att det är det godaste i världen, och så äter vi dom alldeles varm till ett glas mjölk. Det låter som en förträfflig plan om man frågar mig.

Vi tar söndag, helt enkelt.

 

4 kommentarer till “Att äntligen haft dagen då snön kom!

  1. Underskatta icke en pulkabacke med löv tillsammans med 2 mm snö. Det funkar med både pulka, skjärtlapp å såndär modern åkbräda! 😅😂✌🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg