Att ha shoppat i Paris!

Nu hann vi ju, i vanlig ordning, tyvärr inte med den shopping som jag är säker på att Paris har att erbjuda – men vi hann ju med Taxfree såklart, och två butiker i Marais innan lunchen och slutligen fick vi 40 minuter på La Fayette i lördags. Så lite hittade jag.

Ska vi kika?

 

 

I en liten butik i Marais hittade jag dessa extremt fashion skor till halva priset! Jag känner att jag nog kan andas mode i de här, inte sant? (Kom nu ihåg att jag inte direkt är nitton utan aningen äldre och att det här är as fashion as it gets för mig). I glansigt lack och med snedknäppning och allt tror jag att de kan bli festliga till ett par lite kortare byxor? Jag får kolla med Fru Stilista.

 

 

På La Fayette (som är typ Paris svar på NK) skulle jag ju vilja stanna en hel helg. H e r r r g u u u u d vad man skulle kunnat fynda! Våning efter våning med alla märken ni kan tänka er och så slutrea på det. Alltså. Men vi hade ju bara 40 minuter så vi åkte med tårfylld blick förbi alla våningar med damkläder och väskor och vackra skor och skira underkläder och spenderade vår hopskrapade tid på barnavdelningen. Jag hittade SÅ bra saker till pojkarna till SÅ bra priser (det var ju 50-70% överallt), mest till Noah dock. Som den här lättviktsjackan i dun från Timberland för kanske 300 kr och en rutig flanellpyjamas med byxor och skjorta från samma märke för runt 149 kr. Och ja, tema rött. Jag tycker han är så himla fin i rött, det är därför.

 

 

Och så fyllde ju Banditen år i söndags!

Så henne köpte jag födelsedagspresenter till.

 

 

På Taxfreen de här två mästerverken som jag visste att hon skulle bli tokglad för. Vi försöker alltid ge varann det där man aldrig skulle köpa till sig själv, ni vet? Nu fick hon världens bästa setting spray från Urban Decay (som jag skrivit om innan och som Nelly fått mig frälst på) som gör så att sminket sitter som berg ungefär hur länge som helst, och så en primer från Guerlain som sägs vara ”mythical” och det ser man ju. Vem vill inte ha en flaska som ser ut sådär?! Tydligen ska man få jättefint glow och som det står light is reflected in a new direction to create soft-focus perfecting halo. 

Halo, förstår ni. Hon kommer glida runt som ett litet stjärnfall.

 

 

Och slutligen köpte jag den här till henne i en butik mittemot Olivier!

Det är en liten robot man fäster på sin mobil, ett mobilsmycke med andra ord, och det var mest för att jag tyckte storyn bakom var så fin. Tydligen görs de här av en man som när han var liten fick sitta i sin pappas elektronikaffär och vänta medan pappan reparerade diverse apparater och för att underhålla sig själv så började han skapa små figurer av delar som blev över. Och nu som vuxen gör han det och säljer! Det är en bra bakgrundshistoria det.

Så ja, det var vad jag kom hem med från Paris. Fashionabla skor, reakap till pojkarna och födelsedagspresenter till världens bästa Bandit.

 

3 kommentarer till “Att ha shoppat i Paris!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg