Att ha fredagspeppen! Något mindre förkyld.

Godmorgon!

Här vaknar man upp med ungefär ett ton mer energi än igår (då jag i och för sig var ett vrak) så jag är definitivt på rätt håll och har egentligen bara den snoriga näsan och den envisa hostan kvar att tampas med. Så jag tänkte att vi startar den här dagen med en FredagsPeppen!

Here we go:

 

 

Den här lilla krabaten har hjälpt mig de senaste dagarna; Peace of Mind från Origin!

Det är en slags ”eterisk behandling” som man både ska andas in och som hjälper på stället, fantastisk för huvudvärk (snoriga näsor) och stress till exempel. Jag tror att jag fick denna i ett PR-utskick för ett ganska bra tag sen och den var helt ny för mig, men kommer definitivt inhandlas igen när den är slut. Man tar en liten kludd, smörjer in nacken, tinningarna och öronsnibbarna och så slutligen andas man in djupt från handflatorna och så sägs ”världens tyngd försvinna från dina axlar”. Just världens tyngd vet jag inte, det är ju ett ganska maffigt projekt, men den har absolut hjälpt mot ömma nackmuskler (känns nästan som tigerbalsam) och mot snorig näsa. Innehåller pepparmint och rosmarin, tror att det är det som hjälper just mot näsan. Som en Vicks i lyxversion liksom.

 

 

Hå håååå vad är det som står där i ett rör mot kakelugnen?!

Jag visste ju mycket väl var det var, eller jag visste snarare vem det kom från men inte vad den innehöll, så jag hade mycket svårt att låta bli att slita upp röret bara för att kunna ta den här bilden först.

Vill ni se?

 

 

Man får rulla lite…

… ni kanske redan anar?

 

 

Alltså!

U N D E R B A R A photo prints från världens absolut vackraste Hannah! Vi har varit cyberkompisar i flera år nu och diskuterat framtida projekt (jag tror bland annat att vi ett tag var inne på att jag skulle fotas som cirkusprinsessa? mycket spännande) och jag hjälpte henne med en liten grej en gång och då ville hon tvunget ge mig något tillbaka fast det inte alls var nödvändigt. Så hon bad mig säga vilken av hennes prints jag tyckte mest om och det är ju typ stört omöjligt eftersom alla är fantastiska – men den här skönheten med vallmo kunde jag liksom se på en gång i Drömmen i den gamla träramen jag har där ni vet?

Åh den kommer bli helt fantastisk där!

 

 

Fick även min andra favorit av tokan. Herregud. Det är alldeles för mycket. Den här ska få hänga här hemma.

(Hannah har ju sin egen printshop nu om ni missat, den måste jag ju göra ”reklam” för – den finns HÄR).

 

 

Och IDAG ÄR DET SYRA!!!!!

Tänk att det redan var ganska prick en månad sen?! Jisses.Tiden går så vansinnigt fort ibland. Men idag är det alltså en månad sen sist och jag ska in för min syrebehandling nummer 3 av 5 på Parelle, och den har väl aldrig varit så välbehövlig som efter förkylningskraschen. Både hud och hår liksom hänger och slänger lite nu känns det som, kroppen har haft annat för sig, så det ska bli e x t r e m t trevligt att få ansiktet tillbaka på hyfsad plats och jag ska njuta varje sekund. Så det så.

Och som sista fredagspepp?

 

 

En vansinnigt rolig blogg som ni måste in och kika på om ni inte redan gjort. En kille som svarat tillbaka på de där ”åh din gammal-gammel-kusins-farbror dog här i Kenya och du är ensam arvtagare till 180 miljoner dollar – jag måste bara ha din hjälp att flytta pengarna från landet”-mailen och fått igång en helt hysterisk konversation. Behöver ni lit tefnitter kan ni läsa HÄR.

Och det var det!

Ja, och så har jag VÄRLDENS bästa alla hjärtans dag-tävling som kommer upp på bloggen, men det blir inte förrän senare det. Men det kan man peppa lite för, det också.

Fin fredag så länge <3

 

6 kommentarer till “Att ha fredagspeppen! Något mindre förkyld.

  1. Åh…Hannas bilder..♡ Du och Hanna är mina all time favourites. Båda två kan konsten att skapa magi med både ord och bild. Var och en på sitt egna vis men ack så vackert. Vet att jag har sagt det till Hanna också..men ett samarbete mellan er hade varit a match made in heaven.

  2. Säger bara wow vilka prints. Så vackra. Den med blommorna du visar är ju sååå gårdjös…. Fick även klickat hem Peace of mind. Älskar tigerbalsam, har alltid gjort. Brukade knycka Vicksburken när jag var lite och smörja in mig på bröstet för att bara för att komma åt doften. Åhhhh asgarv på Kenya-mejlväxlingen 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg