Att vara en viss typ av människa.

 

Hittade en ”vem-är-jag”-lista inne hos Sandra, så jag snodde den.

På restaurangen
Är jag den som aldrig nånsin skulle sända tillbaka nån mat. Möjligtvis om den är rå eller vansinnigt snuskig, men är något glömt eller om det bara inte är så gott så skulle jag aldrig få för mig att påpeka det. Tror det är en blandning av att vilja vara artig/totalt obrydd.

På nattklubben
Minns jag knappt hur det var? Men på baren så är jag den som står och minglar med folk runtomkring jag inte känner och viker mig förmodligen av skratt över något som Nelly säger.

I klädbutiker
Är jag sjukt snabb och effektiv. Jag scannar av klädställningarna som en hök och lyfter ut precis vad jag letar efter. Dessutom provar jag extremt sällan kläder, eftersom jag på nåt sätt lärt mig vilka modeller som funkar och vilken storlek som behövs. Det enda jag egentligen provar innan jag köper är bh:ar och skor.

På flygplan
Sitter jag med näsan i en bok eller lyssnar på en podd/ljudbok eller har ett speedat samtal med min resepartner för att inte få ångest. Jag har ju min strategi där; att inte låta hjärnan stegra sig genom att helt enkelt hålla den upptagen.

På café
Beställer jag chai på soya, dricker ju inte kaffe. Är jag ensam så lyssnar jag på musik i lurarna och försöker skriva.

 

 

I skolan
Var jag välkänd, ha!

I ett förhållande
Är jag nog ganska bestämd men nog också väldigt bra på att hålla igång romantiken och planera in saker precis innan de behövs.

I matbutiken
Går jag numera efter en strategisk lista eftersom vi veckohandlar. Annars kan jag ganska planlöst driva omkring och kasta ner saker jag känner mig sugen på (värst är om jag är hungrig).

På morgonen
Vill jag helst inte prata förrän jag känner mig vaken.

På kvällen
Älskar jag att sjunka ner i sängen framför en serie när lugnet lagt sig. Det är en del av min rekreation, det har jag fått av min pappa. Ju mer vi jobbar, desto mer okontaktbar och glansiga i blicken blir vi framför en serie. Det är som meditation på nåt vis.

På bussen
Jag åker e x t r e m t sällan buss. Minns inte ens när det var sist? Måste varit i gamla huset.

På jobbet
Är jag galet tidseffektiv. Fråga mig inte vem jag fått det från men jag har en talang i att veta vad som ska göras, i vilken ordning och på vilket sätt för att det ska bli snabbast och bäst. Nino sa en gång ”du skrämmer mig lite, du är så effektiv” när vi gjorde ett samarbete, ha ha.

Just nu
Sitter jag i sängen med Buse bredvid och äter småkakor vi bakat. Kolakakor med bitar av Twix och Japp! Herregud. Det är ju så man får gåshud, nästan.

poncho: tommy hilfiger | jeans: julie highwaist (här)
gummistövlar: ilse j (footwear)

 

7 kommentarer till “Att vara en viss typ av människa.

  1. Så kul med dessa listor, tror jag oxå måste ge mig på den här 😄 Hittar alltid s å mycket roligt inne här hos dig.
    Önskar dig en skön måndagkväll
    Kram Malin

  2. Åh, vad kul att läsa! Önskar jag hade lite mer av din typ från ”I klädbutiker” 🙂
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg