Att ha nästa veckas matsedel klar!

 

Då blev det söndag, och alltså dags för veckans matsedel!

Den här veckan äter vi:

Måndag: Flygande Jakob igen, den var en hit sist.
Tisdag: Krämig skinkgryta med spenat
Onsdag: Pastagratäng med fylld pasta och fetaost
Torsdag: Korvstroganoff
Fredag: Fläskfilégryta med kantarellsås
Lördag: Kyckling med gräddsås och pressgurka
Söndag: Pasta med kyckling och ädelost

Allt rosa är klickbart.

Ska bli spännande att se vad som går hem den här veckan!

 

7 thoughts on “Att ha nästa veckas matsedel klar!

  1. Så gott! Brukar ni aldrig ha middagar för vänner/släktingar på helgerna eller ni tycker det är skönast att ha helgmys själva? Tycker att ni har så härligt, stort hus, som gjort för att ha många gäster!

    1. Nä inte på vinterhalvåret. Jag orkar helt enkelt inte, jag har inte energi till “stora sällskap” – på helgerna vill jag bara vara med familjen. Vår släkt är ju så utspridd att det inte blir några spontana besök där direkt. När jag träffar vänner så går vi oftast ut och äter, och det brukar mest vara på vår/sommar-halvåret när energin är tillbaka lite och räcker till mer, eller så träffas vi och GÖR något. Vi bor ju ganska långt ut på landet nu och de flesta av vännerna finns i Malmö så det är ganska bökigt för folk att ta sig hit, och vi träffas hellre i Malmö där jag har en chans att få se lite liv också 🙂 Jag är antingen extremt social eller extremt asocial, jag räcker inte till åt många människor – det är därför jag håller min vänskapskrets relativt liten. På somrarna så har vi ju dock gäster nästan varje dag i Drömmen, men där är det en annan sak på nåt vis. Och jag tror att när Noah blir lite äldre och man kommit ur småbarnsbiten så blir det nog mer lockande att arrangera helgmiddagar för folk, men inte nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *