Att ha haft premiär för den minsta.

 

Så vad hittade vi på i helgen?

Jo, det blev faktiskt Malmö gånger två bland annat – vi startade i lördags med en viss premiär; vi skulle gå på knattebio! Det blev Noahs absolut första bio-besök och snacka dejavu från tre år tillbaka när Buse var liten och gick på sin allra första knattebio.

Herregud. Ibland går tiden så fort att man nästan får hålla i sig.

 

Dagens: kappa från Stilista, halsduk Malene Birger, mössa Hilfiger (Buses), tröja Zara och highwaist jeans Modesto

 

Där är vi!

Storebror på ena sidan och lillebror nerbäddad skönt på andra sidan. Det är ju inte så varmt ute just nu.

 

 

Väl på plats handlade vi lite popcorn och väntade.

 

 

Lite bilder på Noah, mest för att han är så göllig.

Han tyckte att det var kul bara att vara ute i själva huset, det var inte så noga att gå in till salongen ens skulle jag tro. Han hade nog varit nöjd bara med att hänga i loungen.

 

 

Vi såg Alfons!

Tre små filmer som tillsammans var ca 40 minuter. Alldeles lagom. Och även om Leo tyckte att det var lite bebis att gå på Knattebio var han glad ändå.

 

 

Någon var så liten att vi inte visste om stolen skulle fällas ihop när han satt på den (ha!) men det gick fint. Ka-Ka var med, såklart.

 

 

Men bäst är ändå att sitta i en famn så man ser ordentligt.

Så det var Noahs absolut första bio, en premiär jag minns så tydligt när Buse hade, och som sagt; hur kan några år gå så fort?

Nu har vi två stycken biopojkar helt plötsligt.

 

10 kommentarer till “Att ha haft premiär för den minsta.

  1. Hej! Så mysigt ni hade det!!! Undrar lite över dessa snygga jeans? Hur är de i storleken? Kan man ha samma som vanligt eller gå upp eller ner en storlek? Ha en bra dag!

    1. Gå ner! Jag går ner nästan 2 storlekar i dessa, det är en fight när de är nya men efter en dag sitter de perfekt 🙂 Så gå ner minst en storlek, kanske två beroende på hur högt din midja sitter eller vad man ska säga 🙂

  2. Men Emma, så underbart! Visste inte att man ens KUNDE gå på bio med så små barn som under 2 år. Hehe, får kanske får gå med vår soon-to-be 2åring också! Tåls att tänkas på. Kan du snälla skriva varifrån du hittat pojkarnas kläder? Noahs jeans t.ex.?! Tycker det är så svårt att hitta bra jeans till småttingar.
    Har du ånga andra tips på barnkläder till små pojkar så tas det också gärna emot såklart! 🙂

    Kram till dig!

    1. Knattebio är från 2 år men det är ju bara typ 2 månader kvar så det fick gå bra 🙂 Jeans tycker jag Lindex har bra till småkillar och Zara (handlar nästan mest på Zara till pojkarna, tycker de har absolut finast kläder). Den rosa koftan är från H&M:s cashmere-kollektion, den är på rea nu så tips! Finns även byxor i cashmere. Ytterplagg lägger jag lite mer krut på än basvarorna, Buses jacka köpte jag på NK och Noahs på Children Salon :*

  3. Hej finaste du!

    Jag har verkligen ingen annan att fråga så jag frågar dig (och du brukar ju veta det mesta också ;))
    Jag har en lampa med kromdelar som jag skulle vilja ”färga om” till en färg som påminner mer om mässing. Är detta möjligt?

    Massa kramar!

    Tove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg