Att ha ett lifehack.

 

Okej, mitt bästa lifehack måste vara det här;

att gå och lägga neutralt/genomskinligt gellack typ var tredje vecka/en gång i månaden. Hur bra som helst. För dels blir nageln förstärkt (mina skivar sig alltid) och dels kan man måla på precis vilket lack man vill – OCH DET HÅLLER. Jag höll på att bli tokig över nagellack som knappt klarade en dag innan de började lossna på tippen och nu kan jag måla på ett lack och så håller det sig fint i sju, åtta dagar utan att jag behöver göra något. Sen är det bara att ta bort lacket med borttagning (finns speciella för ”lösnaglar” som Depend har) och måla på ett annat när jag tröttnat.

Grymt, säger jag.

 

5 kommentarer till “Att ha ett lifehack.

  1. Grymt tips! Mina naglar är katastrofala vintertid. Jag vet inget om gellack, måste man tillbaka till salongen för att ta bort det när man vill sluta? Om man nu vill….

    1. Både ja och nej 🙂 Det beror lite på hur man är själv. Nån gång har jag bara låtit det växa ut, man filar liksom ner utväxtkanten. Har man alltid nagellack syns det inte men då blir man tokig på att nagellacket flagnar DÄR istället så det är ganska skönt att gå och ta bort det.

  2. Jag älskade att ha gellack på för det blev så snyggt, men ajajaj vad naglarna blir helt katastrofalt förstörda under!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg