Att snart inte ha någon sån kvar.

 

Tänk att alldeles nyss, för bara någon dag sen, hade vi såhär mycket snö!

Vi här längst ner i landet som så sällan får mängder av varan hade iallafall en vecka med pudrigt, vackert snöfall som bjöd in till lek och uteliv. Nu ligger det kvar, javisst, men mer fläckvis och termometern har klättrat upp på plusgrader och på kvällarna är dimman tät i luften.

Jag älskar den här bilden på Buse; hur han liksom n j u t e r där i solen. Tar in livet på nåt vis.

 

 

Noah är ju som sagt inget utebarn… Hrm. Men det kan gå bra om han har mycket kläder och det händer nåt skoj.

 

 

Men jag är glad för den där veckan vi fick iallafall –

och vem vet? Snön kanske kommer tillbaka? Ibland gör den ju det, gärna lite sådär på efterkälken när man inte alls är beredd. Och om den inte gör det så är jag helt okej med vårsol och torra gator och loafersväder också.

Eller vad säger ni?

 

12 kommentarer till “Att snart inte ha någon sån kvar.

  1. Jag tror ni har mer snö än oss här uppe i Hälsingland 😀.
    Äldsta dottern som är en sann vinter-hatare precis som sin mamma, flyttade ner till Skåne i höstas och är inte helt nöjd med att det norrländska klimatet liksom flyttat med henne. (Förutom detta är hon helt Skåne-frälst och tänker aldrig flytta hem igen, säger hon).

  2. Så härligt för barnen att få njuta av lite snö OCH sol.! Härliga bilder…:) Nu vill vi inte ha mer snö, nu läääägtar vi för mycket efter våren…
    Önskar Dig en finfin fredag, kram Kate

  3. Jag blev lite nedstämd när det började regna igår men sen tänkte jag på alla vårblommor som ligger i beredskap där under snön i den kalla marken och då kände jag att ja det går ju bra med vilket som. Bara solen skiner!
    Ha en fin fredag

  4. Är ju född och uppvuxen i Skåne, men vänjer aldrig mig vid sådana här pissiga vintrar, hahaha.. Jag var nog norrlänning i ett tidigare liv, för det är ju så otroligt härligt med kyla och snö. Helst vill jag ha snö från november till mars och där mellan vår, sommar och höst. Jag vill ha vinter när det är vinter liksom. ♥

  5. Hej!
    Tänkte fråga om och hur man kan köpa / beställa något i klädväg från Studiostilista för där verkar vara så mycket snyggt på bild men ingen webshop att handla från!
    Kramar i mängd!

    1. Javisst! Jag beställer via hennes Instagram 🙂 Kontakta henne där om det är ngt fint du ser eller berätta vad du är ute efter så skickar hon bilder mm.

  6. Hej Emma…idag har jag en lite bättre dag…har varit sängliggande 24 timmar i flera dagar med djävulsk smärta…
    Men när jag öppnade sovrumsfönstret idag kände jag vårkänsla i luften och längtar…till den dagen då kroppen orkar ta mig ut i solen och känna våren är på väg…vilken härlig tid vi har framför oss. Jag älskar våren…då lever jag och njuter av allt som kommer igen i naturen.
    Kramar till Er alla Ni härliga goa, Ninni.

  7. Sköna bilder och här i Småland och småländska höglandet finns i princip ingen snö kvar längre.
    Gillar inte det här blöta, grusiga…du vet vad jag menar med tassar, jag vet 😀 puh…..2 hundar o en katt som trippar runt och skakar av sig mot min vita soffa ha ha…
    Härligt att banditen is back! ♥ Vad glad jag blev med:)

    Massa kramar Emma och trevlig helg!
    Adela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg