Att ha lite vårmode från Amsterdam.

 

Och så får vi väl kika lite på vad vi fotograferade igår?

Nu är det svintidigt och vi är på väg till flyget, men en stor del av bilderna är klara efter några timmars pillande igår kväll och har tankats över till Jenny – och vi hann med precis allt vi ville! Skönt. Trots att det duggregnade lite ibland och naturen var emot oss lite så fick vi nog med stunder av uppehåll och till och med lite sol då och då. Och så fick jag ju fota Nelly vilket är typ det bästa jag vet.

 

 

Vi vandrade på gator och över broar, blev snudd på påkörda av cyklister och gick lite vilse och släpade bagage med kläder från ett ställe till ett annat. Visst tycker jag om Amsterdam, men nej – något Paris är det inte. Inte samma varma mottagande på något vis, inte samma varma famn.

Helt enkelt inte samma känsla av hemma, men fint ändå.

 

 

Vi snurrade så vi blev lite yra, klev upp för trappor och ner på avsatser, skrattade i vanlig ordning säkert på tok för mycket och stannade på ett hak som lite oväntat hade den godaste Gorgonzola-tortellinin jag någonsin ätit. Jag ville doppa ansiktet i den.

 

 

Vi fick grönska, iallafall!

Och blomstertorg med så mycket blommor att man fick svindel, och där man kunde köpa ett mindre träd av magnoliakvistar för runt 70 kr. Länge stod vi och funderade på HUR man kunde frakta hem en famnfull magnoliakvistar på ett flygplan men fick känna oss besegrade och ge upp.

Men om man bodde här, då ni. Då skulle man haft blommor och kvistar hemma må ni tro.

 

 

Och det var en liten titt på ett Amsterdam-äventyr, det! Resten får vi ta sen, när jag hunnit hem och landat lite. Och självklart ska ni få en kod; Jenny ger 20% på allt i butiken här  (alla kläder på bilderna hittar ni där) med koden AMSTERDAM till och med midnatt.

Nu är det hemfärd och pojk-kärlek som gäller. Som jag saknat de där.

I samarbete med MODESTO

 

10 thoughts on “Att ha lite vårmode från Amsterdam.

  1. Men åååå vilka härliga bilder!!
    oh det bara skriker VÅR om dem! Ge mig vår nu! Här blåser halv storm utanför fönstret idag, brrrrr.
    Ha en fin söndag!

  2. Blir så glad av dina vackra foton på denna kurviga kvinna. Är själv lite av det rundare och tycker att det är svårt att se hur plaggen skulle kunna passa mig men ni gör det verkligen möjligt och öppnar upp mina ögon till att våga vara supersnygg!

  3. Åh vilka fantastiska bilder på vackra kvinnor i alla shapes , vill shoppa loss massor nu . Gillade din färg och mösterbomb till bomberjacka skarpt , var kan man hitta den ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *