Att vara h e m m a igen.

 

Och så var jag hemma!

Till regnet och Lanthandeln och två små pojkar (och en skäggig) som saknat mig. Bästa känslan. Noah har nästan ingen röst, Buse är helt frisk igen och flickorna välte mig i hallen av lycka; extra mycket lycka blev det när jag stekte pannkakor och la på några extra så att även de skulle få. Så här har det varit pannkaksfest hos både två- och fyrbenta. Någon veckosedel blir det tyvärr inte idag; vi kör matkasse nästa vecka och det ska bli underbart skönt att någon annan tänkt i mitt ställe; ett avbrott ibland ska man inte underskatta.

Benen och fötterna värker efter timmar av promenerande så ikväll blir det sängläge och fötterna högt och sen datorn på magen och någon serie som vi förmodligen kommer hinna med ett halvt avsnitt av innan jag slocknar, för jag är inte någon nyponros direkt om vi säger så. Herregud. Kommer dregla på kudden strax innan klockan 20.

Hoppas ni får en riktigt fin söndagskväll, vänner.

Vi ses imorgon igen.

 

2 kommentarer till “Att vara h e m m a igen.

  1. Förstår att det är härligt att vara hemma igen när man har en sådan välkomstkommité. Härliga bilder från Amsterdam bjöd du på i förra inlägget också. 🙂 Ha en bra måndag. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg