Att frossa i rosa.

 

Jag är glad i rött läppstift och har redan tipsat om mina favoriter där, men nu när det är vår så fullkomligt frossar jag i rosa. Jag vill ha skirt, vårigt, körsbärsblommigt rosa i ansiktet för att liksom tvinga fram våren och få den där mjuka ”sovit på en äng full med dagg”-looken som passar så bra innan huden fått färg av solen (och så mycket färg blir det ju inte längre, jag kör spf 50 i fejset från och med typ nu).

Jag har hittat lite nya favoriter just i den rosa färgskalan som jag tänkte vi kunde kika på!

 

 

Allt startade egentligen med det här rouget från Lancome som jag såg på Parelle och som liksom fick mig att tvärstanna. Den ser ganska kraftigt rosa ut i burken men blir SÅ himla fin och skir på huden, och är en cushion – det vill säga en liten kudde indränkt i rouge och som man duttar på kinderna med den medföljande lilla puffen.

 

 

Lite svårt att fota på sin hand men där ser ni rouget på (och jag har även en liten film på Instagram en bit bak i flödet för er som vill se det i fejset; @attvaranagonsfru hittar ni mig på). Detta är mitt absoluta favoritrouge all times just nu; har det prick varje dag jag ska utanför dörren.

 

 

Och till ett rouge behövs det ju läppar!

Jag letade som en tok efter det perfekt rosa läppstiftet nu när vi var i Amsterdam; stackarna på Taxfreen fick jobba ganska hårt innan jag fann rätt nyans. Jag ville ha ett mjukt rosa, inte neon, som var täckande men inte skrikigt och det var lättare sagt än gjort. Men jag köpte två och en av dom blev en storfavorit som passade perfekt med rouget och det är nummer två på bilden – från MAC. Även den ser ganska stark ut på bilden men blir något annat på läppen, särskilt med lite ofärgat glans över. Men alla dessa 4 är såna jag använder just nu och som jag tycker ger alldeles lagom med färg – och de går från mjukt nude till skirt koralligt.

Så här kommer produkterna:

Rouge: Lancome Cushion Blush Subtil, färg 02 Rose Limonade. Köpte mitt på Parelle, men hittade ett på Eleven här, dock ser min förpackning annorlunda ut? De kanske bara har bytt förpackning inför våren, vad vet jag.

Läppstift, från vänster till höger på arm och på bild:

1. Laura Mercier, färg Brigitte.
2. MAC intensity Lipstick, färg Gumball.
3. Mac Cremesheen Lipstick, färg Sunny Seol.
4. Rimmel, läppstift framtaget med Kate Moss tror jag, färg nummer 45.
5. YSL, läppstift med glosseffekt, färg nummer 404 (finns också på Parelle om du är lokal).

Och det var en djupdykning i rosa, det.

Visst känner du våren, litegrann?

 

19 kommentarer till “Att frossa i rosa.

  1. Vilken solskydd använder du? Har precis börjat med syrabehandling och behöver tips på bra solskyddsfaktor.

    1. Nu köpte jag från samma märke som syran; Dr Gross. Tunn och perfekt att lägga ovanpå dagcreme.

  2. Vilket av läppstiftet använde du i ditt förra inlägg om cropped tröjorna? Jättefin färg! Älskar din blogg by the way!

  3. Vårvindarna bara svepte in med det här inlägget! Men du, vad är det för underbart nagellack?

  4. Jag måste fråga. Läpp pennan från MAC som finns med på en av bilderna. Hur vässar du den??? Jag har likadana från Chanel och MAS med just det svarta materialet i pennan men om jag vässar dem med vanlig ”vässare” släpper liksom pennan från stiftet och till slut står jag med själva stiftet i handen. Har aldrig samma problem om pennan är en mer klassisk ”trä penna”, typ kajal eller ögonbryn. Tacksam för tips 🙂

  5. Jag har knappt kunnat tänka på annat än de där rouget sedan du la upp det på insta! Har köpstopp som lätt kan omförhandlas känner jag! 😇😍🙌🏻

  6. Jag hade väl egentligen också köpstopp för resten av månaden men föll pladask för rouget från Lancome. Så ljuvligt! Dina skönhetstips får mig ofta på fall och jag blir lika nöjd varje gång 🙂 Att klicka in på din blogg för att läsa ett nytt inlägg är som att krypa upp i favorithörnet på soffan under en mjuk pläd och dricka någon varm dryck. Jag blir varm , lugn och nöjd. Antingen över vackra bilder på natur, barn, hundar eller mode eller så över några vackra och tänkvärda ord som berör. Tack för en fin och hjärtlig blogg 🙂 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg