Att återföra fukt.

 

Alltså, efter vinter och kyla och färgningar så tycker jag att det känns att håret behöver lite extra kärlek och Moroccan Miracle Hair Serum är verkligen en livräddare när det kommer till det. Jag har skrivit om den innan men den är verkligen super – både när det gäller att ge tillbaka fukt men också för att hjälpa håret att torka snabbare efter dusch – jag har så tjockt hår att det kan ta en mindre evighet i annat fall.

Moroccan Hair Serum är en hårolja gjord av arganolja, mandelolja, olivolja och linfröolja och en massa andra saker som hjälper till att ge håret fukt och liv tillbaka. Dessutom är serumet fritt från: parabener, sulfater, mineralolja och annat man kanske inte vill tillföra.

 

 

Börja med att tvätta håret och ha i balsam som vanligt, och handduktstorka det sedan så att det inte längre är blött utan bara fuktigt. Jag tar ungefär en 50-öring av oljan i storlek och fördelar i håret (främst på topparna och en liten bit upp där jag känner att håret lätt kan bli torrt och lite strävt annars). För att ge oljan lite mer hjälp på traven förnär jag in den i håret, den tas liksom upp bättre då.

 

 

Jag tycker att oljan främst ger den där mjukheten och glansen som jag tycker om, och tar bort den där torra känslan i topparna som gärna får dom att leva ett eget liv annars. Och så blir ju håret så himla mycket lättare att forma när det mår bra!

Och i samarbete med MayBeauty får du 30% på deras Moroccan Miracle Hair Serum med koden emmafin. Mer om oljan och erbjudandet hittar du HÄR, och rabatten dras i kassan.

För hår som är mjukare, mer återfuktat och lätthanterligt.

I samarbete med MAYBEAUTY

 

4 thoughts on “Att återföra fukt.

  1. Läser ofta men kommenterar aldrig, men det här var bara för roligt. Det blev lite fel tror jag, för någon mineralkolja hoppas jag att jag aldrig hittar i någon hud- eller hårprodukt för utvärtes bruk *fniss och vrååål* hoppas att du inte tar illa upp!

  2. Haha! Och om jag ska fortsätta att “klanka ner” på texten så fnissade jag till när jag läste att du tog en klick stor som en “50-öring” av oljan. Du verkar ha bra koll på att din målgrupp är över 20? För ingen under kommer väl ihåg 50-öringen ;).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *