Att visa lite före-efter miljöbygge.

 

Jag lovade ju att visa hur mitt ”badrum” där ute i uthuset blev!

Vänstra bilden är alltså före och högra bilden efter. Med lite rekvisita, en massa plattor och lite lull så blev det faktiskt bra tillslut! Golvet blir ojämnt såklart men det är en del av charmen, och i slutbearbetningen så tänker man knappt på det. Krukan till höger syns inte heller i bild på de ”färdiga” bilderna utan står där dels för att täcka ett ställe det inte gick att lägga platta på och dels för att det ska sticka ut lite grenar i synfältet på slutresultatet, för att liksom rama in.

Och där ser ni vad det blev av grenkvisten också! Jag strippade en gammal konstgjord gren på blommor och fäste dom sedan på den här istället.

 

 

Tooka – redo att jobba!

Ja, där ser ni grenarna jag pratade om innan; de sticker liksom in från högerkanten. Just den här bilden är inte en av de som ska användas, men ni kommer få se hennes söta fejs och mitt uthus i annonser senare i vår och då kan ni le lite för er själv och tänka det där är i hennes spindelvävsbeklädda garage det.

Och igår byggde jag miljö nummer två uppe på vinden! Ni som har mig på Instagram kanske såg det? Jag körde några live-videos där uppe så att man liksom kunde vara med på hur det växte fram och hur jag tänkte. De bilderna kommer också hamna på helsidor senare i vår, och då är det alltså vinden min jag härjat på. Kan försöka visa lite före/efter där också om ni vill?

Så idag är jag M Ö R med stora bokstäver, men ska in till Ystad för att träffa två butiker som jag ska styla modeller till inför föredraget jag ska hålla den 28:e här i stan. Det är SÅ KUL den här säsongen; massa spännande saker som sker och som man kan se fram emot! Jag har sagt det förut;

den bäst tiden startar verkligen nu.

 

10 kommentarer till “Att visa lite före-efter miljöbygge.

  1. Jättevackert! Du är verkligen superduktig. Ser gärna bilderna från vinden, missade nog video på insta. Kram

  2. Vackraste modellen! Så störigt att jag missade din live-video på Insta 🙁 Så japp, vill jättegärna se bilder från vinden också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg