Att ha pippi på rummet.

 

Vad är det där som hänger i taket inne hos Noah?

Jo:

 

 

Ett stycke fantastisk pippi!

Åh vad jag har längtat efter den här! Jag och Jenny (Modesto) hittade denna i Köpenhamn FÖRRA året och stannade upp båda två och pekade. En gigantisk svan svävande från taket; vem vill inte ha en sån?! Jag ville iallafall.

Och nu kom den alltså äntligen.

 

 

Så där hänger den nu i Noahs tak till allmän beskådan, och en viss liten herre tycker att den är precis lika fin som jag tycker. Suuuan! säger han och pekar när han kommer in i rummet, ibland följt av en spontan applåd. Så det får man väl anse vara gott betyg kan jag tycka.

Men nu – nu är det AW i Malmö med gamla kollegor! Yay! Längtar SÅ efter en kväll med de där knasiga personerna jag hade ynnesten att arbeta med då en gång i tiden.

Ta hand om er så ses vi snart igen <3

 

2 thoughts on “Att ha pippi på rummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *