Att ta lördag i Helsingborg!

 

Ett stycke glad Noah på rummet denna lördag!

Och själv ska jag bege mig till Helsingborg för mer eller mindre en heldag – det är ett bloggevent på Radisson Blue Metropol Hotel med brunch och förhoppningsvis en massa bloggare att träffa. Någon av er som ska dit kanske?

Sen blir det till att åka hem och ta lördag med ost och kex och kanske en Carbonara. Vi har hosta hela familjen och den tycks ha hållit på i en evighet vid det här laget, och för min del innebär den att jag vaknar på tok för tidigt på morgonen och rosslar sådär retligt ni vet och med tanke på att jag redan vaknar tidigt i vanliga fall så är det inte välkommet med ännu en timme mindre sömn. Sen det blev sommartid vaknar jag som en klocka 05:50 och är hur pigg som helst (men det tar å andra sidan igen sig på kvällen då jag slocknar vid nio).

Trädgården har börjat spricka ut, äntligen, men nån vår kan jag inte påstå att det är? Vi får intala oss att det säkerligen innebär en riktigt varm sommar, inte sant? Med långa dagar, lite vind, varmt vatten och ledighet, och luft så ljummen att man kan gå i bikini och shorts långt in på kvällen.

Men nu – Helsingborg!

Vi ses snart igen.

 

5 kommentarer till “Att ta lördag i Helsingborg!

  1. Tiderna känns igen, här vaknar jag mellan 5-6 oavsett dag och det är ungefär samma tid som barnen. Rätt skönt att ha morgonen, men samtidigt däckar jag vid nattning. Så jag är nog mindre rolig för min sambo 😂

    Vi är helt enkelt inne i det livet just nu och snart kommer även det att ändra sig och vips så sover vi till 12 😉

  2. Fick tips om att sluta med komjölk och tadaa – den retliga hostan försvann och min mage är mycket bättre. ..

  3. Hoppas ni blir bättre snart, det är så jobbigt när det inte släpper.
    Skulle du kunna vara jättesnäll och ge mig tips om vad man kan göra i Helsingborg? Jag funderar på att ta en egen helg och åka ner för att bara njuta av staden och ensamheten. Älskar mode och inredning och ett av skälen till att jag väljer Helsingborg är Studio Stilista och Magasin 36.
    Ha en fin helg

    1. Stan i sig är underbar att vandra i (kolla in Cirkus) och så har du ju Väla och sen som sagt Magasin 36, Studio Stilista mm. Och Helsingör 🙂

  4. Då är det en tid då jag är glad jag bor utomlands. Vi har haft kanon vår, varmt och fint emellanåt. Vi har redan förgät mig ej, äpplena har blommat, tulpaner är som bäst, osv. Idag målade vi trädgårds bänken, lekte ute och bara i kortärmad klänning. Det är livet det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg