Att ha charter på hemmaplan.

 

För er som gärna vill ha charterkänslan, men på hemmaplan, är Böda Sand nog det bästa valet man kan göra. Vi bodde ju där en helg förra sommaren och pojkarna ä l s k a d e det; det fanns mängder av aktiviteter som gjorde föräldralivet enkelt – förutom stranden med sin barfotalyx så finns där lekplatser, minidisco, ett helt fantastiskt vattenland, små butiker, ett bageri med världsgoda saker, mängder av barn, restauranger och allt annat man kan tänka sig.

Som ett Mallis liksom, fast utan flygresan.

 

 

Och vad det gäller boende kan du ju bo på campingplats om du älskar att campa, annars finns det toppenfint stugor bara en kort promenad från stranden – en sån huserade vi i och den var perfekt för en sån som mig som ännu inte blivit biten av campingmyggan.

Och i samarbete med Böda Sand får man nu gratis badland för hela familjen, oavsett hur lång vistelse man har, om man bokar boende vecka 26! Så kan ni alla gå och bada och åka vattenrutschkana och doppa er precis hur mycket ni vill under den veckan utan att det kostar något i inträde.

Mer om erbjudandet, och hur du gör för att boka (eller om du redan HAR bokat boende vecka 26 och självklart vill ha fritt badland ändå) hittar ni HÄR.

 För en snudd på underhållsfri semester.

I samarbete med BÖDA SAND