Att ha haft en av Noah-livets bästa dagar.

 

I söndags hade Noah nog ett av sina livs hittills bästa dagar!

Mannens kollega var vänlig nog att låta oss komma förbi och hälsa på i deras stall, så det vankades hästar vilket bara det är världens grej enligt Noah. Buse var pepp han också, han är ju dock lite mer luttrad vid det här laget och tycker att det där med att rida är väl inga konstigheter – det har han ju gjort så många gånger nu.

 

 

Först fick man klappa hästen och ge den godis…

 

 

…. och väl ute fick Noah syn på något MYCKET mer spännande än en häst. En ÅKGRÄSKLIPPARE!!! Ni förstår festen! Har nog aldrig sett honom springa så fort till något nån gång som han sprang till den där gräsklipparen.

 

 

Den behöver ju inte ens vara igång för att man ska vara nöjd, tycker Noah.

Så där satt han i snålblåsten och höll krampaktigt i ratten och gav oss ilskna blickar så fort han trodde att vi var på väg att närma oss för att lyfta honom därifrån.

 

 

Buse fick en ridtur under tiden!

 

 

Och Noah kunde tänka sig att kliva av åkgräsklipparen när han förstod att det bjöds på TVÄTTÄKTA FREAKIN TRAKTOR! Halleluja liksom. Och han fick å k a också, länge, runt runt och upp och ner för vägarna.

 

 

Jag tror han blev lite kär i kollegans man och det kan man ju förstå. En vänlig själ som lyfter in dig i en traktor och kör runt med dig är det ju såklart lätt att älska. Vad annars liksom.

Så det var Världens Bästa Söndag det.

En perfekt start på veckan man fyller två.

 

3 kommentarer till “Att ha haft en av Noah-livets bästa dagar.

  1. ååå så där var vår yngste son också. Nu är han stor och kör dumper och hjullastare hela dagarna. 🙂

  2. Så söt!! <3 Det är så kul hur olika barn intresserar sig för så olika saker! 🙂 Min äldsta gudson var rädd för maskiner men hans lillebror är tokig i dem, så jag är väldigt tveksam att det har med kön att göra. Vissa älskar det, andra bryr sin inte och vissa blir rädda. Det finns inget gulligare än ett barn som älskar någonting, oavsett vad det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg