Att vara både praktisk och klädd.

 

Den vanligaste förfrågningen jag får från er när det gäller att visa olika stilar och kläder är ”Kan du inte snälla visa något som är BÅDE praktiskt och snyggt?”. Så den här gången har jag valt ut plagg som är praktiska (med måtta, inga funktionskläder) men samtidigt snygga, och som funkar precis lika bra på lekplatsen som i stan.

Ska vi se?

 

 

En quiltad jacka i material som man lätt kan torka rent med en våtservett efter att ungarna lagt glasskladdiga fingrar på den! Funkar finfint på lekplats om man nu inte vill köra rena funktionskläder, men samtidigt väldigt ”hej jag äger ett gods”-aktig med sitt vackra emblem och lätt figursydda snitt. Tunn men lagom varm för innan-sommar och innan-höst.

Den kommer från Morris och hittas HÄR (jag tycker att den är rymlig i storlek).

 

 

Jeansen har en liten dragkedja bak på nederdelen av vaden, normalhög midja och alldeles lagom med stretch. Väldigt bra passform (normal storlek) och jag gillar de små slitningarna på låren. De är från HunkyDory och finns HÄR.

Och ä l s k a r den här Hunter-modellen! Gummistövel, fast en mycket nättare variant som är lättare att klä. Där kan vi snacka snygg plus praktisk. Finns HÄR och var aningen små i storlek, men det kan bero på att jag har så breda fötter och höga fotvalv. Färgen är så fin också, mörkt marinblå.

 

 

Där ser ni slitningarna på jeansen lite bättre!

Skärpet hittar man HÄR och det snygga armbandet HÄR. Extra plus för skärp av den här modellen tycker jag – när man inte är beroende av hål (som aldrig sitter där det behövs) och man kan knäppa det precis hur man vill.

 

 

Och tröjan!

Åh.

Så himla, himla fin! Alldeles underbar färg (särskilt den här årstiden) och så den lilla volangen på bröstet som gör den annorlunda. Den är från Second Female och finns HÄR (och i vitt/creme HÄR).

Och det var min version av hyfsat praktiskt och samtidigt klädd, det. Och i samarbete med CountryDreams har ni 20% på allt till ord pris med koden FRU20 till och med nu på torsdag. Hela utbudet hittar du HÄR.

Och hörni – vilket väder vi hade i helgen?!

Nu känns det som om det verkligen har lossnat (peppar peppar).

I samarbete med COUNTRYDREAMS

 

5 thoughts on “Att vara både praktisk och klädd.

 1. Jättesnygg outfit, synd att man måste vara godsägare för att ha råd med den 😕
  Förstår att du har samarbeten och så med skulle du inte kunna göra något liknande för oss låginkomsttagare, som älskar dina klädval men inte har den ekonomin.

  1. Jag försöker visa plagg utanför samarbeten (som från typ Asos) också i en lägre prisklass, men de flesta butiker jag jobbar med har ju tyvärr lite dyrare plagg. Men jag tänker att man behöver ju inte köpa EXAKT SAMMA plagg som visas utan mer ”okej, jeans och en färgglad tröja” och så hittar man samma stil fast nån annanstans där budgeten passar bättre liksom.

   1. Självklart är det jättebra inspiration också, även om man inte har råd med just de kläder som du visar i dina samarbeten. Och visst denna outfit är ju rätt enkel att hitta billigare alternativ. Det är ju bara det att de är ju oftast så fina att man blir liksom lite kär i just de plaggen som du har plockat ut 😉
    Som jump suiten med öppen rygg…. to die for liksom och då är det svårt att hitta ett substitut….blir inte lika kär om man säger 🙈

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *