Att bege sig till Göteborg!

 

Tänk;

alldeles nyss var vi i Drömmen med sol och lekande, glada hundar. De älskar verkligen att vara där, lever upp precis som vi andra.

Men nu är vi tillbaka och idag ska jag sätta mig på ett tåg till Göteborg för att åka upp och styla och fotografera de två kvinnorna som vann tävlingen med Country Dreams tidigare i våras. Jag ser SÅ fram emot det här; att få träffas och skratta och sminka och klä och fota i ett dygn, finns ju inte mycket som slår det. Ikväll träffas vi för middag och imorgon startar arbetet, och det ska bli så vansinnigt roligt att se utfallet.

Så idag och imorgon hittar ni mig i Göteborg, minsann!

Inte fy skam det heller.

 

2 thoughts on “Att bege sig till Göteborg!

  1. Mera Tant och Tooka. Finaste hundarna. En sak jag undrat ett tag, hur gör ni när ni åker till drömmen med alla 4 hundarna? Hur får ni plats? Vi har pratat fram och tillbaka om en Saluki skulle få flytta in hos oss med en av de stora frågorna är: vart ska vi ha hunden när vi åker bil med en dubbel vagn i skuffen… Ha så kul i Göteborg kram!

    1. Vi har takbox 🙂 Hundarna tar bagaget och så packar vi i takboxen 🙂 Så köp en saluki för guds skull och montera en takbox så är problemet löst 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *