Att ha grunden klar.

 

Ja, såhär såg ju uteplatsen ut innan jag satte igång att försöka förvandla den till en bra scen för en fotografering av utemiljö. Ni minns säkert.

 

 

Nu är alla trallrutor på plats!

Det var aningen tidskrävande att lägga, såklart, men helt klart värt det i slutändan – det kommer bli en fantastiskt bra canvas för allt det andra.

 

 

Utbyggnaden där bakom trappan är Noahs veranda, fönstret närmast hit mot höger är köksfönstret och fönstret mellan verandan och köket är badrummets.

Ytan är så himla fin egentligen, man sitter väl skyddad bakom häcken och solen kommer längst bort på morgonen och flyttar sig sedan över hela platsen under dan.

 

 

Och den gamla trappan (som leder ingenstans) fyllde jag med kryddväxter och örter för att det inte skulle bli så kalt och stelt – nu trängs de fint där tillsammans och mår bra i ett skyddat och varmt läge. Jag hoppas de ska hinna buske till sig innan det är dags att fota, lite vildvuxna får de gärna bli.

Och idag ska jag ju fota två kvinnor som ni vet, hoppas kunna återkomma med det resultatet snart. Före-efter i de sammanhangen är ju så himla roliga!

Ha världens bästa onsdag så länge, vänner. Och håll några tummar för att dagen går precis som den ska.

 

4 thoughts on “Att ha grunden klar.

  1. Så levande den platsen blev! Superfint och inspirerande!
    Och så är jag ju såklart grymt nyfiken på hur stylingen av dagens tjejer blir. Iiiiihhhhh….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *