Att ha sju bilder från Göteborg.

 

I tisdags kväll gick vi ut och åt med de två vinnarna i stylingtävlingen!

På bilden ser ni Claudia och Josefine som jobbar på Country Dreams och som styrt upp hela tävlingen. Vi gick till Manana för att äta tapas och prata med tjejerna, och ute duggregnade det konstant. Det var ingen vår i Göteborg kan jag säga.

 

 

Där är Ellinor, en av vinnarna!

 

 

Och Renate, den andra.

Två så himla härliga kvinnor som jag genast tyckte vansinnigt mycket om.

 

 

Vi fick Sangria i väntan på maten.

 

 

Och sen åt jag. Massor.

 

 

Dagen efter var det upp tidigt för att åka till fotoplatsen!

Jag hade med mig stora arsenalen – jag skulle ju både styla, sminka, fixa hår och fota, och jag är ju ingen makeupartist direkt men det gick fint ändå.

 

 

Här var vi!

På Lilla Götafors i Göteborg, med vattnet dånande utanför. Hur fint ställe? Där borde man ha varje bröllopsmiddag känner jag.

Och så startade vi med att locka, spraya, klä, puffa, knyta och fota. Det var en helt magisk dag med så mycket känslor – så snart alla bilder är klara ska ni få se (och Amanda var med och fotade behind the scenes, så det kommer bilder på det också) och det blev två kvinnor som mer eller mindre tog andan ur mig när de var klara. Starka, vackra, innerliga och med nära till skratt gjorde dom nog dagen för oss allihop.

Ja, ett så himla fint dygn. Ett sånt som ligger kvar skönt i magen, länge.

 

7 thoughts on “Att ha sju bilder från Göteborg.

  1. Åh, där är så fint och härlig känsla! (Om man håller sig i de gamla delarna av Kvarnbyn och inte kikar över vägen på nybyggena…hehe) Låter dum och petig nu, men det är i Mölndal dock…förstått hur Malin o Simon jobbat/-ar för sin dröm och känns gott om folk letar efter deras vackra plats på rätt ställe 😉😘

    Ska bli spännande att se ”efterbilderna” på tjejerna sen, vilken rolig grej och fin canvas att jobba med!!

  2. He, fråga ang. en borste som jag ser att du har dukat upp, eller ja två: de där två foundationborstarna med handtag, svart/guldiga. ser mer ut som vanliga borstar nästan, vad tycker du om dem? hur använder du dem? /Hej från Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *