Att komma hem, och att invänta grävare.

 

Och så var vi på plats i Drömmen, vilket känns som hemma som ni vet.

Vi hade oroväckande lite packning med oss den här gången, det är fördelen med att ta tätare resor – jag har hunnit forsla dit det allra mesta som bör vara där och de här dagarna ska ju i vilket fall mest gå åt att inspektera odlingarna, inviga den nya dammsugaren och invänta grävaren som kommer imorgon för att kika på tomten och säga vad han tror blir bäst och när det kan tänkas genomföras. Jag hinner nog inte gräva imorgon sa han när vi pratade igår, vilket fick mig att skratta högt för det innebär att han lärt sig vid det här laget att när jag bestämt mig för något så ska det bannemig gå fort. Men nåt grävande hade jag inte räknat med så snabbt, jag vill mest ha en uppfattning om tid och kostnad och vad som behövs och sådär.

Sommarvärmen som vi bjöds på för 2 veckor sen lyser med sin frånvaro men vad gör det när man är här? Man kan elda i kaminen istället, dra på sig regnjackan och gå för att fiska, göra ingenting.

Hej Drömmen-livet! Dig tröttnar jag aldrig på.

 

5 kommentarer till “Att komma hem, och att invänta grävare.

  1. Åh! Såg ditt inlägg vad gäller planerna för Drömmens framsida; det kommer att bli så himla fint! Tänkte genast på Bullerbyn (kanske mest pga av färgen på huset?), men efter några nanosekunder blev det mer Madicken- och ”Vita Stenen”-känsla. Lite mer drömskt och flärdfullt på nåt vis, men avslappnat och skönt. Ser er gå där med ”lite kring sekelskifteskläder” och dricka lemonad i bersån.. Berså? Har ni nån berså?! Det bör väl annars passa fint! 😉
    Det kommer att bli dunder! Ha en skön helg :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg