Att ha hunnit komma ner i varv.

 

Lördag, och dags att åka hem.

Men även om tiden är kort är det otroligt hur mycket jag hinner komma ner i varv – redan när vi svängt in på tomten är det som om andningen blir djupare och musklerna slappnar av. Dessa nätter har vi flyttat upp sovrummet och det är det starkaste sommartecken jag kan få – när vi sover där uppe är sommaren här, så är det bara, och jag har sovit som en stock – framförallt första natten. Då var jag SÅ TRÖTT på morgonen att jag trodde det var mitt i natten, tills jag kom på var vi var och varför jag var så slut – jag hade kommit ner i varv. Kroppen hade bromsat och jag kunde känns hur mycket vila jag behövde. Och det finaste av allt? Att här blir även det minsta någonting stort för pojkarna – som upptäckten av en groda i trädgården eller myggornas dans över utemöblerna.

Vi har fiskat, målat, klippt gräs, invigt nya dammsugaren, gjort glass, inspekterat växter och fått sol. Vad mer kan man begära av en helg, liksom? Och nu är det dags att åka hem, hoppa in i duschen, svida om till något som ser ut som en korsning mellan en maräng och Alice i Underlandet och bege sig på fest. Banditen har bjudit in på partaj med temat “Rosa” och som ni vet är det ingen som fegar, så det lär bli ett rosa och glatt gäng som samlas ikväll för att skratta, äta och prata.

Det blir en fin lördag det! Först Småland, sen Banditfirande.

Toppklass.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *