Att ha varit på Pink Party hos en Bandit!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

 

I lördags var jag alltså hos Banditen på Pink Party!

Det är sex år sedan hon blev skadad, och så har hon ju fyllt år, så hon slog ihop det hela till en sex-år-med-handen-och-jag-har-fyllt-år-baluns som hette duga. Tema var ”Rosa” så det var bara att gå all in i vanlig ordning kände jag. Temafester kan ju vara världens bästa?

Tycker att vi tittar på en himla massa bilder från kvällen:

 

 

Banditen gör ju ingenting halvdant om vi säger så. Herregud vad hon hade fixat fint! Hennes mamma var på semester så Banditen var husvakt och kunde då passa på att hålla festen där också så att det blev lite mer plats. Hon hade dukat upp åt oss i ett av uterummen.

 

 

Ni ser ju!

Hon hade målat porslin, gulddoppat glas, pyntat med pioner, fixat pompoms med mera. Hon är inte klok.

Så hur ser man ut när man går på Pink Party då?

 

 

Som en blandning mellan Alice i Underlandet och en Disneyprinsessa, typ.

Har nog aldrig varit så rosa, tror jag. Buse och Noah tyckte såklart att jag såg FANTASTISK ut och ville nog att jag skulle gå klädd så hela tiden. Jag hade tömt Asos inför festen kan man säga, med glittrig tyllkjol (här), gigantisk tyllrosett (här) och skor med små volanger (här). Blusen är en gammal från MissGuided som jag redan hade i garderoben.

Och så väldigt rosa läppstift, nagellack och rouge på det såklart.

 

 

Värdinnan själv var om möjligt vackrare än någonsin?

Helt fantastisk klänning med djup rygg och guldspets.

 

 

Allt var genomtänkt in i minsta detalj.

 

 

Så började folk trilla in!

Nelly och Mathilda kom från Malmö/Lund och hade liftat upp till Banditen från stationen (bristen på taxibilar här är påfallande stor om vi säger så). Båda var så tjusiga att det inte var klokt – jag upphör aldrig att förvånas över mängden av gala hos våra vänner.

 

 

Jenny var där! Hon hade kört från Karlsborg.

Och alla hade vi med paket, såklart, med rosa innehåll. Och bara saker vi vet att en Bandit älskar; som smink och hudvård och masker och saker man vill ha men aldrig köper själv.

 

 

Det var paketöppning!

 

 

Och vi lekte lekar!

En frågesport med påståenden om varje person och så skulle vi försöka pricka in vem det var.

 

 

Vi hade hyfsat roligt kan man säga.

Här håller Nelly på att dö av skratt över en historia Mathilda berättade om en av hennes utekvällar – Mathildas historier brukar ha den effekten.

 

 

Sen var det dags att äta!

Jag åt rimligt mycket mat. DET VAR SÅ GOTT. Kyckling och biffar och såser och sötpotatispommes och focaccia och sallad och potatis och melon och allt möjligt man bara ville doppa ansiktet i på en gång.

 

 

Ja, och sen var det allmänt galej tills det blev mörkt!

En helt fantastisk dag, med den bästa värdinna man kan tänka sig, så mycket skratt att man blev lite yr och ett väder som nästan var som förbeställt. Ett gäng aningen för rosa kvinnor på en bakgård i Ystad en lördag – att det kan bli så bra.

Magi, helt enkelt.

 

19 thoughts on “Att ha varit på Pink Party hos en Bandit!

  1. Tusen tack 🙂 Det är ett MAC läppstift i färgen Velvet Teddy, finns b.la. Åhléns och Kicks hemsida om man inte har nära till en av deras butiker.

 1. Jisses, vilken outfit du fått till. Känner att jag villhöver de skorna. Snacka om att kunna lyfta en jeans och tshirt outfit. Vill bara höra vad du säger om storleken på dem, tog du din normala storlek?

   1. Då ska jag också försöka klicka hem ett par sådana:) Nellys skor, vet du var dom är ifrån? Var också himla snygga!

 2. Vilken fest 💞🌸💞 Underbara fina bilder…känner att det var en stund som kommer att vara en av livets stunder man har kvar i sitt hjärta färgat i rosa med guldglans😘. Nicole vilken vacker fin Värdinna och hennes kreativitet och glädje, hon förmedlar…så värd var millisekund av lycka och glädje känslor. Din outfit är som tagen ur en saga…så kreativt Rosa💖 Kram, Ninni.

 3. Hej!

  Älskar din kjol! Funderar på att beställa den blå modellen till ett bröllop i sommar, men har aldrig beställt från Asos så är osäker på storlek. Har hört att man ska gå upp nån storlek mot sin vanliga, men räcker en eller ska man gå upp två storlekar till och med?

  1. Asos är helt normala i storlekarna 🙂 om du surfar via datorn kan du fylla i längd mm så får du även förslag på vilken storlek du bör välja på varje plagg. Men jag köper alltid min vanliga storlek.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *