Att ha kläder för väder och vind.

 

Är du ute i väder och vind en del? Har du småbarn eller hund, kanske? Eller gillar bara att kunna vara ute oavsett väder utan att bli blöt och få lera på favoritbyxorna?

Jag är ju ute och plöjer i skogen en hel del, men äger bannemig inga tunna funktionsbyxor (bara ett par termobyxor på vintern) så jag blev själaglad när Outnorth hörde av sig och frågade om jag ville testa två plagg från deras nya, egna märke Urberg. Bra produkter till bra priser vad ledorden och det får jag väl verkligen hålla med om att de lyckats hålla.

 

 

Först ett par funktionsbyxor alltså, som var super. Lätta att röra sig i, tunna nog att ha vid den här årstiden och med praktiska fickor när man ska ha med sig hundgodis eller några extra fiskedrag. Det bästa var nog ändå att de hade en reglerbar midja, så man kunde spänna åt eller släppa ut med hjälp av kardborre – hur smart?

Och så förstärkta knän och allt det där andra man vill ha. Dessa byxor kallar dom vandringsbyxor men de går ju precis lika bra att ha till lekplatsen eller hundpromenad om man frågar mig.

 

 

Och så en regnjacka!

En fasligt snygg sådan tycker jag, bra med svart också så att inte precis allting syns men den blir inte ett dugg tråkig tack vare de röda detaljerna.

 

 

Ordentlig längd så man inte blir plaskblöt på låren, tunn även den här och framförallt snygg – en jag inte skulle dra mig för att bära precis lika mycket inne i stan. Jag gillar när det finns rum för en stickad tröja också utan att det blir bylsigt. Dessutom är Urberg medlemmar i miljöorganisationen 1% for the planet vilket innebär att de skänker 1% av årsomsättningen till miljöorganisationer, och sånt är ju aldrig fel.

Och! Nu har jag ett vansinnigt bra erbjudande åt er! Ni får 30% på hela Urbergs sortiment till och med den sista juni. Koden ni ska ange är 30URBERG och hela utbudet hittar du HÄR. (Koden gäller på ord priser och går inte att kombinera med andra erbjudanden).

Ett guldläge att göra sig redo för sommarregn och skogspromenader med andra ord!

Nu kan väder och vind komma bäst det vill.

I reklamsamarbete med OUTNORTH, foto Mikael Roos

 

4 thoughts on “Att ha kläder för väder och vind.

  1. Vilket bra tips o erbjudande, tusen tack!!
    Byxorna, hur upplever du storleken??
    Är en lång 38:a o oftast en small men sådana här byxor ska ju vara rymliga..hrmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *