Att ha hängt på vattenland också.

 

Det finns ju inte bara en vidunderligt vacker strand här, det finns ett badland också! Med piratskepp och babypool och rutschkanor och allt annat man kan önska när man är barn och älskar vatten. Och Buse älskar ju vatten som ni vet, och dessutom är han en fena på att klä upp sig till tänderna inför ett poolbad – det är simmössa (för öronens skull, han är noga med det där vilket är super) och simglasögon och badbrallor och allt.

 

 

Åt Noah köpte vi en liten uppblåsbar flytväst i en av butikerna i centrum och den var suverän – hela han flöt som en kork i den grunda babypoolen.

 

 

Att det kan vara så kul att dras omkring som en motorbåt?

Det badades tills man blev alldeles blå om läpparna och då kom man upp en liten stund och satt i famnen i en handduk tills man återfått cirkulationen och då var det i igen.

 

 

Min kille det <3

Det var ett mycket bra upplägg på dag! Strand på förmiddagen, sen lunch och vattenland, sen hem och duscha av solkrämerna och sen lekplats och minigolf. Men det får vi ta lite senare, för nu kallar morgonsolen på oss alla och vi ska ut och fånga dagen och allt det där så det bara skvätter om det. Och jag ska få massage idag! Himmelrike.

Halleluja, det är sommar.

I reklamsamarbete med BÖDA SAND

 

4 kommentarer till “Att ha hängt på vattenland också.

  1. Wow, som en filmstjärna! Hur gör du för att se ut sådär? Hade aldrig kunnat bära upp en sån baddräkt… önskar jag kunde dock 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg