Att ha en oas.

 

Där har ni den; framsidan.

Eller en del av den iallafall. Tänkte jag skulle visa hur utemöblerna blev, lite mer ordentligt? Det är ju vår oas det där, framsidan, med solen som oftast ligger på och träden som hindrar vinden. Och det blev så himla fint med gruset och rabattkanterna och allt det där andra som nu kommit på plats.

 

 

Jag köpte som sagt en klassisk grupp av Brafab med rabatt;

Gammeldags heter serien på stolar och bänk och bordet heter Grundsund. Valde bordet för att det var lite större än det i Gammeldags-serien och det passade ju in bra ändå. Parasollet är däremot gammalt, säkert en fem år.

 

 

Uteköket är samma som jag använde i stylingen ni vet? Älskar det.

Än så länge har jag inget vatten till det, men en vvs:are kommer hit i dagarna och fixar ett utkast som vi behöver i vilket fall för att slippa springa med vattenkannan. Det som står i krukan på nedre hyllan? Det är sötpotatis! Ska bli sjukt spännande att se om det funkar.

 

 

Och där är lilla Malte-bordet ni såg innan i morse!

Där står det bra – nära det större.

 

 

Det är lite synd att varmluftspumpen var tvungen att hamna just där, bredvid dörren,  men det fanns inget alternativ. Hiskeligt ful är den dock så funderar på att klä in den med ett sånt där trä-skydd som finns att köpa.

 

 

Rosor, träd och en liten melon minsann!

Jag fick tipset om att ge själva melonen stöd så att plantan inte skulle tappa den när den blev för tung, så den vilar nu på en hylla på ute-köket.

 

 

Och på andra sidan, alltså höger om dörren, finns odlingspallarna som ni vet och framför dom två stycken stolar. Dessa heter Ribbon och är inte bara snygga utan fasligt sköna också! Och så den lilla vattenbanan ja, den används flitigt.

Och det var en lite större titt på var vi hänger mest hela dagarna!

Nu?

Nu vankas det kalas. Ses imorgon igen.

<3

 

7 kommentarer till “Att ha en oas.

  1. Åh så härligt rätt med just den möbeln. Nu ser gårdsplanen färdig ut, med en viss touch av Sörgården. Ljuvligt. Jag avundas din energi – allt detta, grus, flaggstång, kanter till gräsmattor och rabatter, möblemang och ”köksträdgård” – har ju kommit på plats på rekordtid. Hoppas ni får en fantastisk sommar hela familjen. Stella i Italien

  2. Det blev verkligen jättefint! Passar så bra in till huset och hela miljön verkar det som.

  3. Alltså, allt såg så härligt fint ut att jag inte ens såg den dära varmluftspumpen😀Men, såklart, sitter man där så stör den nog ögat. Så köp ett skydd till den…fast om jag känner dig rätt så bygger du väl nåt liknande😉

  4. Allt är helt magiskt fint!! Du är så duktig OCH SNABB 🙂 Älskar dina inlägg och att de varierar så mycket!
    Allt gott till er<3

  5. Vi har också sådana där vackra luftvärmepumpar, två till o med😅 Men när vi bytte fasad så fick vi snickarna att bygga in dem (utanpå fasaden) o det blev så jäkla bra för man slipper störa sej på dem! Så det rekommenderar jag verkligen😊 Men som nån tidigare skrev, ni har det så galet fint så man ser den knappt👌🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg