Att skapa framtidens fika-klassiker!

ANNONS GILLE

 

Alltså kolla in det här budet jag fick av Gille i somras!

Jag blev lite avundsjuk på mig själv, och min mamma sa hohooo och började snabbt rafsa i kassarna för att se vilka godsaker som gömde sig där.

Jag fick inte budet enbart för att jag är fasligt trevlig och gillar kakor, utan jag fick detta pekat med ett uppdrag: att skapa framtidens fikaklassiker. Jag skulle alltså under sommaren testa mig fram och se om jag kunde hitta på en dessert eller ett bakverk eller nåt liknande med någon eller några av Gilles produkter. Så vansinnigt roligt uppdrag!

 

 

Så det har jag gjort.

Testat, smakat, adderat, dragit ifrån. Och jag tror att jag kan vara något på spåret. Vi får se.

Och Gille har just nu en tävling på Instagram där man kan vinna en årsförbrukning (!) Gille-kakor (ca 5000 kakor, beroende på vilken sort) och ett Jellybean-fat. För att vara med ska man lägga ut en bild på det man skapat och där Gille-kakor är en ingrediens, inkludera receptet och tagga #gillekakor. Så gillar du att skapa desserter eller fika och har ett Instagramkonto – var med du också vetja! Tävlingen är igång till och med den 2 oktober.

Och för lite inspiration och förslag på vad man kan göra för smaskigt med hjälp av Gille; titta in HÄR.

Själv ska jag fortsätta experimenterandet här ikväll.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *