Att ha gjort trash the dress.

 

Alltså VILKET bröllop det var igår! Maj gadd.

Alla dessa nerver och känslor och darrande händer, som sen kulminerade i en fantastisk fest som varade halva natten. Det absolut bästa bröllop jag varit på. Men mer om det sen!

I torsdags var jag bokad av Liw för en fotografering, hon ville göra något roligt av sin bröllopsklänning istället för att bara ha den hängande där hemma i garderoben så hennes svärmor hade föreslagit att hon skulle göra en ”trash the dress” – det vill säga smutsa ner den lite och skapa lite roliga bilder av den.

 

 

Vi startade lite mjukt, bara lite tistelbuskar …

 

 

Ett uppdrag helt i min smak, såklart. Hur ofta får man lov att ta dramatiska bilder på en brudklänning liksom? Kan ju inte gärna be bruden hoppa i sjön under ett bröllop. Men såhär så får man ju två fotograferings av sin dag på något vis; bröllopsbilderna från bröllopet och sen en extra uppsättning ”brudbilder” fast där man kan ta ut svängarna lite mer.

Men idag blir det inget trash the dress, idag ska jag ta igen mig lite efter senaste tidens bröllopshets och laga en god brunch till pojkarna tänkte jag och sen se om det kanske går nån bra film på bio som de kanske vill se. Det är ju onekligen bioväder. Och så blir det uppladdning för veckan, några gäspningar och med största sannolikhet en sväng till Hemmakväll.

Det är ju trots allt söndag.

 

2 kommentarer till “Att ha gjort trash the dress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg