Att inte ha hunnit med.

 

Jag vet att ni är nyfikna på hur det har blivit där hemma med ny färg och allt, men jag har helt enkelt inte hunnit med att fotografera. Noah har varit hemma 4 dagar i veckan, och alla som har vabbat en tvååring vet att det knappast ger utrymme för utsvävningar. Så dagarna har gått åt honom och på kvällarna har jag försökt jobba ikapp det jag missat på dagen, så några bilder har det tyvärr inte blivit.

Men en knäppte jag av i köket iallafall!

 

 

 

Såhär ser det alltså ut i köket nu;

jag målade väggarna i Deep Paris och lister och dörr i Dark Le havre. Bordet blev Dark Le Havre och stolarna målade jag också, fast i en helt fantastisk svart nyans som jag tyvärr inte minns namnet på just nu men som var perfekt – svart men m j u k och liksom sammetslen (Calais var det, men minns inte om det var Dazzling Calais eller något annat? Kan kolla upp). Började dra stolarna i en grön nyans först också men det blev för matchy matchy så svart blev perfekt. Elementet ska jag också måla in någon dag när det finns tid, har köpt mig en handhållen färgspruta som kommer underlätta just elementmålning och annat pilligt något enormt.

Jag lovar att jag ska ta mer helhetsbilder så snart ordningen är återställd där hemma, men där fick ni en snabbtitt iallafall.

 

 

För det är ju så; är man hängig och tokförkyld och har lätt feber är det ju mycket skönare att sitta hemma i sängen och äta macka framför Babybossen än att göra någonting annat alls.

Än så länge är vi fortfarande i Småland, men det blir ganska tidig hemfärd idag för jag ska till Malmö och föreläsa på en inredningskurs i eftermiddag och innan dess måste jag skrubba av mig all lekstugefärg och bli någotsånär presentabel. Känner mig ganska rådvill i just det presentabla för tillfället; har dragit runt i färgfläckiga mjukisbyxor och kakaduatofs i en vecka i sträck – funkar utmärkt när man ska hänga med Olle i färgaffären men kanske lite mindre tveksamt på en föreläsning.

Så, det blir min söndag det.

Men som sagt; snart ny vecka och förhoppningsvis lite mer utrymme att kunna fotografera framfarten där hemma. Hoppas ni kan vänta ett litet, litet tag till.

 

16 kommentarer till “Att inte ha hunnit med.

  1. Vilken kreatör du är och så säker på färg! *tummen upp*
    Skulle önska så ett inlägg om praktiska och bra kläder för barn och förskola nu i höst/vinter.
    Du verkar ha bra koll och god smak och kanske sitter du på ngn bra rabattkod framöver t.om…. =))
    Happy day! <3

    1. Gör ju tyvärr i princip inga samarbeten gällande barnkläder (känns konstigt på nåt vis) så har ingen rabattkod på lur. Men ska ha det i åtanke!

  2. Men alltså hur hinner du?!? Här försöker jag kämpa med att måla två stolar svarta! Kanske jag gör det för invecklat? Hurdant grundjobb gjorde du?

    1. Jag är inte så bra på grundjobb 😂 Stolar är ju SVINTRÅKIGT att måla. Jag sandpapprade lätt, torkade av och målade.

  3. Supersnyggt!
    Jag ska måla om dörrarna i huset och även köksstolar men avskyr förarbete, vad rekommenderar du för färg? Har barn så gärna tålig variant.

  4. Hej ! Tycker att väggfärgen är himla fin och letade efter den nyansen själv till mitt kök, tyvärr hittar jag ingen färg i Nordsjös sortiment som heter Deep Paris..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg