Att visa höstens snyggaste nyhet!

* ANNONS DANIEL WELLINGTON *

 

Alltså, att jag är en sucker för Daniel Wellingtons Classic Petite-klockor är ju inget nytt, men har ni sett deras allra nyaste?!

Dör.

Classic Petite är ju en nätt klocka som inte tar så mycket plats på handleden (och inte är tung) och som känns så himla exklusiv just för att den är sådär diskret tycker jag. Deras med mesband i roseguld har jag använt non stop sen jag fick den och när jag öppnade kartongen ovan för att få se deras allra nyaste tillskott nästan pep jag av förtjusning.

 

 

Åh!

En alldeles mattsvart, ”perfekt-för-säsongen”-anpassad Classic Petite vid namn Classic Petite Ashfield, och som kommer med emaljer i antingen roséguld (som på bilden) eller silver! Älskar den. Så himla snyggt att ha till fest till exempel, till en lång djupröd klänning eller en svart outfit.

Samma nätta, eleganta känsla men med lite mer djup i och med det svarta.

(Det bästa är ju att man kan byta banden om man vill, antingen om man redan har en Classic Petite hemma vars band man vill använda eller om man köper klockan och sen vill ändra utseendet så går det att beställa bara meshbandet eller ett läderarmband i annan färg så har man ju nästan en ny klocka).

 

 

Classic Petite Ashfield hittar man HÄR (hela Classic Petite-kollektionen här) och med koden ATTVARAEMMA har ni 15% på a l l t inne hos Daniel Wellington! Finns ju mängder av andra modeller både till herr och dam, och snygga armband med mera. Hela utbudet ser ni HÄR.

Jo. Nog höstens snyggaste nyhet, den här.

 

3 kommentarer till “Att visa höstens snyggaste nyhet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg