I annonssamarbete med DANIEL WELLINGTON

Att ha en ännu nättare nyhet.

 

Har du hittat din Daniel Wellington-favorit ännu?

Jag tycker att jag har det, och så kommer det en ny och så har jag en ny favorit bara sådär. Samarbetet med Daniel Wellington är ett av de där jag alltid är mest nyfiken över vad som ska komma; det sker liksom alltid något nytt.

Som nu.

 

 

Tadaaa!

En Classic Petite 28 mm – det vill säga en ännu nättare version av deras Classic Petite för dig som kanske vill ha något mindre uppseendeväckande att byta med eller (som mig) har väldigt klena handleder och helt enkelt inte kan ha en klocka med för stor urtavla utan att det ser lite oproportionerligt ut. Den finns i mängder av utföranden men jag valde att sätta ihop en i samma stil som min förra; roséguld med svart urtavla, just för att det kan vara det absolut finaste jag vet.

Och koden ATTVARAEMMA ger er nu 15% på hela sortimentet inne hos Daniel Wellington! Deras Classic Petite i 28 eller 32 mm hittar du HÄR och hela utbudet HÄR.

Kanske en tidig julklapp som går i lås? Jag har nog en eller annan jag känner som skulle kunna tänka sig något därifrån, det är en sak som är säkert.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg