Att visa vad jag fick när jag fyllde år!

 

Jo men jag fick ju presenter när jag fyllde år också!

Som den här fantastiska t-shirten som jag älskar eftersom den är så spot on på något vis. Roligaste var att det var Leo som kom med det paketet, skrattade en kvart ungefär.

 

 

Så fick jag standardpresenten;

GlamGlows FlashMud!

Åh herre vad bra den är! Min bästa mot pigmentförändringar och ojämn hudton; man ska ta den tre dagar i rad och sen underhålla en gång i veckan typ men jag brukar lägga den tre dagar innan något speciellt eller dagen innan en spraytan. Den här bleker så det märks DIREKT. Man blir helt chockad första gången man testar.

Denna får jag varje år och i år fick jag till och med två för mannen hörde desperationen i min röst när jag stod i badrummet och grävde ut det sista ur burken några veckor innan min födelsedag.

Och så fick jag presentkort på ansiktsbehandlingar etc så jag kan doppa ansiktet i syra i höst också.

 

 

En bok jag ville ha fick jag också!

Om det helt osannolika fenomenet dickpics bland annat, av Caroline Hainer. Rekommenderas!

 

 

Till mig själv handlade jag lite på Zara!

Bland annat de här väldigt roliga och extremt opraktiska skorna, men det är faktiskt förbjudet att vara praktisk när man fyller år. Då får jag lov att handla precis så som är min största svaghet (och värsta shoppingmiss); för ett tillfälle eller en bild jag har i mitt huvud. Det vill säga inte alls för vanliga situationer utan för situationer som bara finns inne i mitt huvud än så länge; vilket kan vara en viss typ av bild eller en viss typ av tillfälle som jag tycker att jag borde få vara med om. Svårt att förklara, men jag kan se en klänning till exempel och tänka åh den på en picknickfest! fast jag inte alls är bjuden på en picknickfest, eller åh den skulle man fotat barfota på den där bryggan! så att jag handlar för en bild som jag fått för mig skulle bli vacker. Inte alls särskilt praktiskt. Detta innebär dock, på plussidan, att jag har en ganska rolig garderob och att jag ofta skapar tillfällena jag fått för mig plagget förtjänar istället för att vänta på att nåt sånt ska ske. Ändå en bra grej.

Och det var mina presenter det!

Skönhet, litteratur, kläder, behandlingar och roliga skor.

Så himla bortskämd när man blivit 37 alltså.

 

5 kommentarer till “Att visa vad jag fick när jag fyllde år!

  1. Haha, exakt! När man fyller år överlåter man de praktiska presenterna till familj och vänner, också går man lite banans själv. Eller mycket. Det beror liksom på😜😆

  2. Oj då!
    Låter precis som mina bilder i huvudet. Minns speciellt när jag berättade för några vänninor att jag varit på bröllop och hittat en klänning som matchade min hårfärg ( då kraftigt rödbrunt) och känt mig nöjd. De skrattade gott o länge åt detta, att jag färgade håret först o letade klänning till det o inte tvärtom. För mig var det solklart, hade ju redan min bild helt klar för mig om hur jag skulle se ut.
    För övrigt ör det härligt med fantasi o föreställningsförmåga. Man kan ha mkt ”kul i huvudet” 😊
    Kram

  3. Åh att fylla år och få presenter och uppmärksamhet alltså – älskar det!
    Dock hatar jag just faktumet att man blir äldre. 30-årskrisade så det stod härliga till i våras innan jag fyllde år. Nu när jag väl fyllt 30 är det ju inte så farligt längre 😉 ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg