Att ha njutit helg.

 

Vilken fin helg det varit!

Tillsammanstid, god mat, en Nelly hemma på besök med samtal som pågick på tok mycket länge än det egentligen var tänkt (gud vad jag älskar den kvinnan!), slöande i sängen bland allt dun och med Dumma Mej 3 rullande på datorn, Hemmakvällsbonanza, Playstationspelande och nybakt bröd.

Kunde inte bett om mer, egentligen.

 

 

Jo, kanske att kylan försvann då möjligtvis.

Jag var ju väldigt glad över minusgraderna i morse men det gick över kan man lugnt säga; visade sig att kallt väder och min arm inte alls gifte sig särskilt bra även om jag hade vantar och tjock jacka. Tillslut värkte det nästan upp i tänderna så jag fick gå in och steka amerikanska pannkakor och klä på mig lager på lager tills det äntligen lugnade ner sig igen. Du måste köpa såna där värmare att stoppa i vantarna sa Nicole; hon är ju världens bästa expert på det där med nervsmärta och har gett mig ovärderliga tips och trix de senaste veckorna, vet inte vad jag skulle gjort utan henne.

Men igår var det iallafall inga minusgrader och jag såg ut såhär. Det är Nelly som fotat och bilderna är ganska skakiga på grund av att vi skrattade typ hela tiden. Spöket beter sig som en bebis när man håller henne; lägger sig i de mest bisarra ställningar i ens famn vilket får en att skratta rakt ut (tröjorna och byxan har jag köpt av Jenny med lite rabatt – älskar den marina stilen som får mig att sukta efter vår! Tröjan, som har ett litet ankare på ena armen, finns här och de höga, vida byxorna med skönt resår i midjan är ett jättebra basplagg till rimligt pris och finns här. Köpte även de fantastiska strumporna men de hade jag inte på mig).

Nu ska vi ta kväll här i ungefär samma långsamma tempo som resten av dagen varit, jag är liksom på kokonghumör och har varit så de senaste veckorna; vill mest låsa in mig med familjen i en bubbla och elda i kakelugnen och ge själen socker. Så då gör jag det.

Varför bråka med vad själen behöver?

 

 

3 thoughts on “Att ha njutit helg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *