Att ta fredag som:

 

 

Ha ha ja, ungefär sådär känner jag mig idag.

Helt seg i skallen och känner mig rasande trött, trots att jag sovit mycket gott och djupt inatt och drömt hysteriskt roliga drömmar innehållande Jenny och Nelly – såna drömmar som får en att fnissa, ni vet? Händer mig tyvärr extremt sällan, men inatt var det alltså en sån natt jag låg och fnissade för mig själv, sovandes.

Jag hade ett SÅ spännande möte igår som jag hoppas kunna berätta mer för er om senare, idag kanske väggen i studion kan påbörjas (jag har en vision för den där studion, den har kommit på efterkälken på grund av allt jag velat fixa i huset först men nu börjar det bli dags) och jag har lovat Leo en morotskaka för att fira att det är fredag så en sån ska vi vispa ihop. Och gud – vet ni?! Jag lyckades bannemig återskapa Limhamnsbomber häromdagen!!! Ni som följt mig l ä n g e vet exakt vad Limhamnsbomer är, och jag lyckades alltså baka såna hemma. Om det var gott? Jösses. Eftersom ingen annan i familjen är lika hysteriska över just Limhamnsbomber som jag så blev det så att jag åt 18 stycken under tre dagar. Japp. Så såna ska jag nog inte baka på ett tag, måste hämta mig från sockerchocken, men GOTT var det. Som ni kan förstå, arton stycken talar sitt tydliga språk. Recept kommer självklart om ni är fler som vill ge er på världens absolut godaste bulle.

Men nu är det färdigsvamlat tycker jag – det är fredag och jag har energi att försöka hitta.

Phju. Önskar jag var kaffedrickare.

 

 

16 kommentarer till “Att ta fredag som:

  1. Hahahaha, 18?! 😂😂😂 Det är så härligt att du inte vikthetsar det minsta i din blogg och inte bjuder på nyttiga recept utan att de bjuder på livets goda. Och onyttiga. Ibland måste man ju få njuta. Dina vitlöksbaguetter fixas regelbundet här hemma bland annat. Trevlig helg och hoppas att din stackars arm blir bättre. Kram ❤️

  2. Tar gärna recept på bomberna! 🙂
    Inser nu att jag nog följt dig sedan allra första början… Och jag älskar fortfarande ditt sätt att använda foto och text, vet nog ibgen som gör det så bra!

  3. Jag tänkte baka en kladdkaka med salt kola i idag. Femte dagen med 40 graders feber för femåringen. 😑 hoppas på en piggare helg

  4. Åh nog minns jag dem och hur jag tyckte det var uuuurtråkigt att inköpsstället låg så långt från Småland 😉 det receptet hade varit hur kul som helst att testa!

  5. Men jaa! Här är en till som följt dig från början genom limhamnsbomber och Walla-perioder 😂 Älskade f.ö. wallaperioden haha. Men just limhamnsbomberna försökte jag få en kollega att köpa med sig till jobb, hon bodde på Limhamn nämligen, men det blev aldrig nåt! Så gärna recept! Hoppas armen är under kontroll, eller framförallt vårdkontakterna kring den. Trevlig helg Emma!

  6. Åh kände mig precis som Haggis i morse. Ville bara falla ihop som en våt fläck i sängen o h ligga kvar där hela dagen. Men se det gick inte. Räddningen var att veta helgen var nära nära.
    Hur sockerhög var inte du efter 18 st? Men håller med de andra: Recept, ja tack!
    Tack Emma för din blogg. Du skriver så underbart! Satt och log och fnissade för mig själv när jag läste.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg