Att inte bryta ett vinnande koncept.

 

Aaaah, blomsterprakt!

Det här blev skörden när jag och Noah hämtade blommor sist; anemoner, nejlikor, eucalyptus och vaxblommor. Som oftast då med andra ord. En sån bukett står ju sig dessutom i veckor om man bara snittar om då och då, är väl mest anemierna som är lite delikata.

 

 

Och så blev ordningen återställd!

Allt gick bra hos vet igår föresten; den här veckan ska vi kunna märka lite skillnad på Tant (hoppas vi) och det vore ju fantastiskt om det hjälpte. Väl hemma bakade vi kardemummasnurror vilket inte alls var äckligt, och på kvällen gjorde jag tomatsoppa och typ världens godaste bröd som jag snajdade ihop lite på frihand men ska försöka återskapa i ett recept till er, och sen avslutade vi med att leka Bro Bro Breja med pojkarna (minns ni?) och se mupparna-klipp på Youtube innan det var dags att natta små och gå över till stickning och Homeland igen. Hur skön dag som helst. Förutom att jag nog drömde mitt livs första relationsmardröm på natten? Alltså inte en klassisk mardröm där man blir jagad eller mördad eller sådär som brukar vara standard vid mardrömmar för mig, utan en dröm där jag blir så osams med någon jag känner eller sätts i en så jobbig situation att jag vaknar av det obekväma och inte av skräcken. Är ni med? Två såna hade jag inatt; en innehållande min mamma och två shetlandsponnyer, och en innehållande ett brudpar jag fotat och som nu hade separerat men skulle ta om sina bilder. Huuuuh.

I helgen vankas det hotellbesök vilket verkligen inte var igår så det ser vi fram emot, men innan dess finns det en skvätt vardag att ta hand om eftersom det bara är torsdag. Men snart så! Imorgon är det fredag, vänner.

Man kan känna det redan nu.

 

3 kommentarer till “Att inte bryta ett vinnande koncept.

  1. Eukalyptus, doftar den alltid? Jag grävde ner näsan i ett gäng kvistar i affären och det fanns ingen doft alls.
    Bro bro breja har barnen också upptäckt sen något år. Sonen skulle berätta om leken men vi förstod inte vad han menade. Kan bero på hans tolkning av namnet, ”Stockens gamla bro.” 🤗

  2. Ett tag köpte jag snittblommor varje helg men jag kom av mig…. fick ny inspiration av dig så tillbaka till goda vanor! Visst är det konstigt vilka drömmar man får ihop ibland….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg