I annonssamarbete med HÄLSANS KÖK

Att göra fredagspizzan extra allt.

 

I fredags när vi kom fram till Drömmen var vi redo för något gott, snabbt och lätt.

Inte just för att det var fredag, utan för att man väl oftast vill att vardagsmaten ska gå hyfsat snabbt så man har tid med annat också – som att kasta sig ut till lekstugan, ta ett bad, läsa en bok ihop framför brasan. Annat än att laga mat alltså. Så jag tänkte att Leo kunde få göra pizza med Soja-korven från Hälsans Kök som fredagens köttfria middag.

För det behövdes mozzarella, ett färdigt pizzakit. tomater, lite rosmarin, sojakorv och olivolja!

(Det första som slog mig när jag öppnade påsen var att det doftade supergott; kryddigt liksom).

 

 

Baka, baka liten pizza!

Man kan ju slänga på vad man vill men den här kombinationen var riktigt god. Tomatsås, repad mozzarella, på med korvskivorna, lite tomater och sen ringla över olivolja och på med flingsalt.

 

 

Och hur fin blev den inte då?

Älskar färgglad mat, och få saker är ju vackrare än tomater med kvistarna kvar på (praktiskt också eftersom de då enkelt går att lyfta bort för den som inte vill ha).

 

 

Mycket uppskattat även denna gång!

Leo tyckte verkligen om korven (allt är ju såklart godare när man lagat det själv också) och även hundarna var ivriga spekulanter. Mannens favorit hittills är nog fortfarande filébitarna, men Leo röstar för korven. Noah äter ju mer eller mindre allt så hans bedömning går inte riktigt att lita på, så den får vara oavgjord då. Jag måste nog också säga filébitarna men det är bara för att jag typ aldrig äter korv i vanliga fall, men smakmässigt var det verkligen ingen stor skillnad mot ”vanlig”.

Men iallafall; en fördom jag hade var att det skulle ta längre tid att laga vegetariskt men hittills har det gått precis lika snabbt som de vanliga paradrätterna – grunden är ju densamma, bara köttet byts ut.

Och ja – för mer recept kan ni kika HÄR. Finns massor av inspiration för den som vill ha lite tips och trix på snabbvardagsmat. Tror nog att vi alla vill ha all tid över vi bara kan.

I reklamsamarbete med HÄLSANS KÖK

1 kommentar till “Att göra fredagspizzan extra allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg