Att ha en och en halv dag kvar!

 

Huj huj huj – nu flänger jag må ni tro.

Kors och tvärs och på sjuttio ställen samtidigt är jag, om än bara vissa dagar i huvudet. Så mycket lösa trådar som ska knytas ihop, viktiga saker som väntar, folk som ska träffas och så i det en familj och ett hem och sånt som också behöver sitt såklart. Tre veckor fram ungefär är det lite galet nu, men det ordnar sig! Sen blir det fokus på bara en sak i två veckor och sen vet jag inte riktigt hur det ser ut ännu, men säkerligen lugnare. Det är ju så med allt. Går i vågor.

Och av den här veckan har jag ju faktiskt bara en och en halv dag kvar. Imorgon eftermiddag räknas inte för då åker jag nog till Småland (om det inte blir fredag morgon) och så är det med det. Ingenting rubbar våra Smålandshelger.

 

 

Vi har ju sånt här att göra ni vet.

Idag ska jag först till sjukgymnasten med Tant, sen ska jag till Malmö och möta Nelly som ska hjälpa mig välja ut lite saker inför ett jobb, jag måste tömma Panduro också samt sladda inom Stoff&Stil och allt annat vi inte har här i krokarna och som måste köpas. Och IKEA antar jag, för att hitta stora plastbackar att frakta allt i sen. På torsdag ska jag ha telefonmöte med revisorn och försöka träffa Nicole och göra en större beställning åt en kund och fota en blender. SEN ska jag till Småland med familjen och andas ut och inte göra ett dugg mer än – tja; er.

Men nu startar vi med Tant och tar det som det kommer därefter. Kom ihåg att andas, ni också.

3 kommentarer till “Att ha en och en halv dag kvar!

  1. Hej och hå, men så värt det! Så länge helgen spenderas precis hur en vill, så stressar en ju gärna i veckorna liksom ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg