I annonssamarbete med VISTAMIA

Att ha soooool!

 

Soooool! Att det kan göra så mycket? Här är vinden ganska kall, men sitter man i lä värms man upp på nolltid, och jag passade på att ta lunchen ute idag och avsluta med några kapitel bok (läser om Aprilhäxan igen, den är lika bra varje gång). Idag är mannen ledig men tyvärr inte jag, så medan de åkte till farmor&farfar fick jag snällt återgå till arbetet i studion och packa lådor, skriva på kartonger och bocka av listor.

Har ni lika underbart väder, eller är det fortfarande snö hos några av er? Att ha 13-16 grader på dagarna känns nästan overkligt och det känns i hela kroppen hur mycket man har längtat efter just det här; en filt i trädgården, en bok och en sol i ryggen. Nedvarvning deluxe.

Dagens är iallafall ett par gamla jeans, solhatt från Asos och en collegetröja med lite volang på ärmen från VistaMia HÄR (och hos VistaMia har ni 25% på precis allt med koden emma till och med nu på fredag om ni hittar något ni tycker om). Jag är för mycket fryslort för att gå omkring i shorts och linne som jag ser folk göra på stan – det får nog bli över 20 grader iallafall innan jag kan lyckas med det. Men nu; återgå så jag får klart det sista. Ses snart igen!

Kod i reklamsamarbete med VISTAMIA

 

2 kommentarer till “Att ha soooool!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg