I annonssamarbete med MIG SJÄLV/REKLAM FÖR EGET ARBETE

Att ha hunnit med lite iallafall.

 

Lite fotouppdrag har jag hunnit med under våren!

Bland annat för Bagaren&Kocken som jag jobbat med sen förra året; jag har fått plåta till en del av deras kampanjer och det är alltid lika roligt. Bilderna ovan var till deras kaffekampanj (pågår denna vecka också tror jag, här) och trots att jag själv inte alls dricker kaffe kunde jag inte låta bli att önska att jag var en kaffedrickare så jag kunde njuta av en kopp espresso – det luktar ju så gott! Men smaken? Not for me.

 

 

Och nu senast var det bilder på Blendtec och där kan vi snacka monstermaskin. Blev nästan nervös när den satte igång, mamma har en sån och jag vet att man tydligen kan köra en iPhone i den utan problem (varför man nu skulle få det för sig). Men samma sak här; det doftade ljuvligt i studion av frukter, bär och annat göttigt. Inte utan att man blev sugen på en ytterst hälsosam smoothie.

Men; nu ska jag köra och hämta Leo för han ska börja på en ny aktivitet idag! Det finns en liten ”teknikskola” här i Ystad som har efter-skolan-aktiviteter där man får pyssla med botar och bygga saker och vara uppfinnare och det är ju honom på pricken, så jag hoppas att han ska tycka det är kul. Han är inte riktigt lagsportstypen så de saker han varit intresserad av hittills är simning, karate, tennis och teknik – tennis får vi vänta med till hösten eftersom lektionerna är på helgerna då vi typ aldrig är hemma över sommaren, karate bör han fylla sju för, simning gör han redan så då fanns det teknik kvar och det är det alltså dags för nu.

Så ha en fin kväll vänner! Ses imorgon igen.

6 kommentarer till “Att ha hunnit med lite iallafall.

  1. Från en icke-kaffedrickare till en annan… har du testat Islatte med sockerfri vaniljsirap på Espresso House? Om inte, gör det! 🙂

  2. Haha, jag är precis likadan. Jag ÄLSKAR doften av nymalet kaffe och nybryggt kaffe på morgonen…mmmm….
    Å alla desserter med kaffe, bakverk med kaffe och godis med kaffesmak, mums! Men jag tyckter inte alls om den bittra smaken i själva drycken. Om det bara kunde smaka som det luktar! 😀

  3. Håller med om att kaffe luktar gott men smakar blä. Eller ja, inte gott.
    Lycka till med aktiviteten, hoppas att han gillar den! Man vill ju så gärna att barnen ska hitta något som de tycker om och kan längta efter mellan gångerna.

  4. ÄLSKAR BLENDTEC!!! Herregud vilket monster det är! Värd varenda krona, så om det är några där ute som går i tankarna och funderar på hur fanken man kan ge flera tusen (tror vi gav typ 4-5000 kr, en av de billigare) så ÄR DE VÄRDA VARENDA KRONA!!!
    De går inte sönder.
    De klarar allt.
    Perfekta smoothies, soppor, roliga isdrinkar, pannkakssmet…ja allt!

  5. Vad är det för teknikskola?
    Vi tillbringar alltid sommarveckorna kring Ystad och behöver aktiviteter till vår smått uttråkade åttaåring…

    1. Komtek!Osäker på hur de har kurser under själva sommaren dock, men det går säkert att hitta info om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg