Att ha luftat sig i Växjö.

 

Igår körde vi till Växjö för att äta lunch, köpa lite mer förvaringslådor, hitta tyll och leta snöre!

Japp, lite varierande inköpslista kan man säga men all min tid just nu går åt till att hitta alla möjliga saker – har typ 8 projekt på gång samtidigt. Men; då är det ju super när man kan kombinera god lunch med jobbsaker och få sig lite frisk luft på kuppen. Och så var det alldeles underbart sommarväder; runt 14 grader när vi körde dit och nästan 19 när vi kom hem. Himmelrike.

 

 

Växjö var vackert som vanligt, och Noah fab i jackan jag pimpade förra året åt honom. Den funkar ett tag till, och han är ju alldeles fantastiskt söt med sitt Noah på ryggen (beställde namn-matchen från Etsy om jag inte minns fel).

 

 

Efter lunchen (finns ett ställe på Samarkand som heter typ Fresh Food eller We love Food eller nåt sånt – de har en citrusmarinerad kycklingsallad med chilisås jag har cravings efter varje gång vi inte är här) fick jag en manikyr för att bara ordna formen och sådär på naglarna, sen åkte vi hem och spelade brännboll.

Efter två rundor hade jag blodsmak i munnen.

 

 

Så då satte vi oss i solen och spelade skitgubbe istället för det bör man göra när det är nästan tjugo grader ute och alldeles vindstilla.

Sen besökte vi mamma och Göran på kvällen, men det tar vi i ett annat inlägg tycker jag för nu är det söndag och alldeles strålande sol redan och vi har några timmar kvar här innan det är dags att vända hem; och sen dröjer det tre helger innan vi kan komma hit igen så jag vill suga ut så mycket Drömmen-tid det bara går.

Ha en fortsatt fin söndag vänner! Det ska jag verkligen försöka ha.

 

 

 

4 kommentarer till “Att ha luftat sig i Växjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg