Okey då kör vi.

Jag är inte klar med hälften av analyserna, lunchen bestod av en sockerbulle och ett vaniljhjärta, jag har en CPO-rapport som väntar på min uppmärksamhet och jag har gått halva Lund runt, men om en timme går bilen och skratten regnar redan tätt här inne.

Det händer något med hela luften i ett rum när det är konferens på gång; gesterna blir större och samtalen mer högljudda och alla kostymklädda blir yviga i håret och sänker axlarna och ser inte riktigt ut som de brukar, och det är underbart. Jag gillar det där, att få se folk i ett nytt ljus, när de är avslappnade och mjuka och skrattar med öppen mun. Vi är inget stressat bolag över lag, men ändå blir skillnaden så tydlig.

Nu blir det en sista kopp varm choklad och en extra växel för att bli klar med allt! (Och återigen; tack för alla hälsningar. Ni är så himla fina).

6 kommentarer till “Okey då kör vi.

  1. Ha det underbart!!
    Tack vare dig somnade jag alldeles försent i natt. Läste hela bloggen i ett svep. Och blev lite varm av tanken att det finns någon som du här alldeles nära, här i Skåne. Som
    skriver så att orden dansar och inreder så fint. Och verkar vara just så fin!
    Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg